Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019

Όλες οι λεπτομέρειες της ορκωμοσίας Κωνστ. Ζέρβα - Εκατοντάδες προσκλήσεις, dj και δεξίωση

Αποτέλεσμα εικόνας για ζέρβασ κωνσταντίνοσ

Ολα είναι σχεδόν έτοιμα για την τελετή ορκωμοσίας του νέου δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης και το νέου δημάρχου Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνου Ζέρβα την ερχόμενη Δεύτερα 26 Αυγούστου στις 7 το απόγευμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες εκτιμάται πως οι παρευρισκόμενοι θα ξεπεράσουν τους 600, καθώς η εκδήλωση βάσει νόμου πρέπει να είναι ανοικτή και ήδη έχουν αποσταλεί περίπου 1000 προσκλήσεις σε όλη την εθιμοτυπία του δήμου Θεσσαλονίκης αλλά και φίλους, συγγενείς και συνεργάτες του νέου δημάρχου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes.gr παρών στην τελετή ορκωμοσίας αναμένεται να είναι ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, ο οποίος έχει προσκληθεί και την ερχόμενη Δεύτερα θα βρίσκεται στην πόλη. Παρών θα είναι και ο Μητροπολίτης Άνθιμος, πρυτάνεις, πρόξενοι, δήμαρχοι, επιχειρηματίες του νομού Θεσσαλονίκης και αιρετοί από όλη τη χώρα με τους οποίους διατηρεί σχέσεις ο νέος δήμαρχος.

Η ορκωμοσία θα ξεκινήσει λίγο μετά τις 7 το απόγευμα και ο κ. Ζέρβας αμέσως μετά αναμένεται να απευθύνει την πρώτη του ομιλία διάρκειας περίπου δέκα λεπτών.

Το επιτελείο του νέου δημάρχου έχει προβλέψει έξω από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου να υπάρχουν τηλεοράσεις που θα μεταδίδουν την ορκωμοσία που θα γίνεται εντός της αίθουσας, ενώ σχεδιάζεται και μίνι δεξίωση στο τέλος της ορκωμοσίας. Σχεδιάζεται επίσης, η εκδήλωση να πλαισιωθεί από μουσική, αφού στο χώρο θα υπάρχει έκτος από μουσικό και dj set το οποίο θα χειριστεί δικηγόρος της Θεσσαλονίκης και φίλη του κ. Ζέρβα που δέχτηκε να παίξει μουσική για την βραδιά.

Όσοι δεν χωρέσουν στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση από την αίθουσα «Μ. Αναγνωστάκης» στο ισόγειο του δημαρχιακού μέγαρου, η οποία επίσης θα αξιοποιηθεί. Εκεί θα υπάρχει προβολέας που θα αναμεταδίδει την εκδήλωση, ενώ και στο αμφιθέατρο μπροστά από την αίθουσα θα τοποθετηθούν σταντ για την δεξίωση.

Στην ορκωμοσία θα παραβρεθεί φυσικά η μητέρα του κ. Ζέρβα αλλά και οι δυο του αδερφές, Λουκία και Ασπασία που ήρθαν από τις ΗΠΑ όπου ζουν μόνιμα, για να δουν τον αδερφό τους να ορκίζεται δήμαρχος.

Ο κ. Ζέρβας αναμένεται να εμφανιστεί με κοστούμι και γραβάτα.

Τα κρασιά πάντως που θα σερβιριστούν δεν θα είναι «μπουτάρη» ούτε «Κυρ Γιάννη», όπως πληροφορούμαστε.

ΠΗΓΗ: www.grtimes.gr - Βαγγέλης Στολάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου