Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019

Μπακογιάννη: Θέλουμε Πρόεδρο της Δημοκρατίας ευρείας αποδοχής, αν είναι και γυναίκα τόσο το καλύτερο

Αποτέλεσμα εικόνας για ντορα μπακογιαννη 2019

Θέλουμε έναν Πρόεδρο με την ευρύτερη δυνατή αποδοχή, αυτό είναι το βασικό, αν είναι και γυναίκα τόσο το καλύτερο, δήλωσε η βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας στον ραδιοσταθμό ΘΕΜΑ 104,6, σχετικά με την εκλογή του νέου αρχηγού του κράτους στις αρχές του 2020.

"Ευρύτερη δυνατή αποδοχή σημαίνει ότι και άνθρωποι της παρατάξεως και άνθρωποι από άλλες παρατάξεις αποδέχονται τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο οποίος, όπως ξέρετε, είναι σύμβολο ενός λαού με τον ευρύτερο δυνατό τρόπο", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση για το εάν υπάρχουν ακραίες φωνές στη ΝΔ, η κ. Μπακογιάννη ανέφερε ότι, "όπως είδατε η παράταξη έχει αρχές, οι συμμετέχοντες σε αυτή την παράταξη αποδέχονται τις αρχές και τις αξίες της παρατάξεως και το κόμμα κινείται όπως κινείται αυτομάτως και η κυβέρνηση έχει πολύ συγκεκριμένες θέσεις πάνω σε αυτό, η ΝΔ δεν είναι λόχος, βεβαίως μέσα στην  παράταξη θα υπάρχουν και άνθρωποι με διαφορετική άποψη, αλλά η πλειοψηφία αποφασίζει και αυτό το οποίο περιμένουμε όλοι είναι να σεβαστούμε την αρχή της πλειοψηφίας"

Τέλος, για την ένταξη της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, η κ. Μπακογιάννη σημείωσε ότι "η Ελλάδα δεν έχει διαφωνήσει στην προοπτική ένταξης, ούτε στην έναρξη των διαπραγματεύσεων, αυτή είναι η πάγια θέση της χώρας μας".  

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου