Πέμπτη 21 Μαΐου 2020

Μπακογιάννη: Δεν έχουμε κανένα λόγο να συζητάμε για εκλογές - Σήμερα έχουμε πεισει ότι υπάρχει ηγεσία, υπάρχει κράτος αποτελεσματικό και αυτό το πιστώνεται και ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση

Το συγκινητικό μήνυμα της Ντόρας Μπακογιάννη για τον πατέρα της ...

Την άποψη ότι το μεγάλο κέρδος της χώρας από τη διαχείρηση της κρίσης του κορωνοϊόυ, είναι η επιστροφή της εμπιστοσύνης στην πολιτική εξέφρασε η Ντόρα Μπακογιάννη.  Μιλώντας στο Θέμα 104,6 η βουλευτής της ΝΔ σημείωσε ότι για πρώτη φορά μετά από χρόνια, οι Έλληνες ένιωσαν και λένε ότι υπήρξε κράτος. «Σήμερα έχουμε πεισθεί ότι υπάρχει ηγεσία, υπάρχει κράτος αποτελεσματικό και αυτό το πιστώνεται και ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση» τόνισε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Παράλληλα, η βουλευτής της ΝΔ σημείωσε ότι μετά από δύο κρίσεις τις οποίες η κυβέρνηση αντιμετώπισε με επιτυχία, το προσφυγικό και την πανδημία, έρχεται το «τρίτο μεγάλο στοίχημα  για αυτήν την κυβέρνηση είναι να φέρει την οικονομία στα ίσα της».  «Για το λόγο αυτό, χρειάζεται ένα σταθερό τιμόνι και μία σοβαρότητα για να βγει η Ελλάδα από την κρίση» υποστήριξε. Η Ντόρα Μπακογιάννη εκτίμησε, επίσης, ότι με την ίδια ταχύτητα που μπήκαμε στην ύφεση, μπορούμε να βγούμε. Απαντώντας, σχετικά με τη συζήτηση για πρόωρες εκλογές, η βουλευτής της ΝΔ ήταν κατηγορηματική: «Δεν έχουμε κανένα λόγο να το συζητάμε».

Τέλος, σχολιάζοντας τη χθεσινή συζήτηση για τη  διεύρυνση του κατηγορητηρίου για τον Δ. Παπαγγελόπουλο, η Ντόρα Μπακογιάννη εκτίμησε ότι η αποχή στα κόμματα, αποφασίζεται για λόγους εσωκομματικούς.  «Είναι σαφές ότι υπήρχε εσωκομματική αντίδραση στον ΣΥΡΙΖΑ και προτίμησε ο κ. Τσίπρας να μην εκδηλωθεί. Στον ΣΥΡΙΖΑ έχει καταγραφεί η διαφωνία και από εκεί και πέρα υπάρχουν άνθρωποι που δεν θέλουν να ταυτιστούν με τον κ. Παπαγγελόπουλο και αυτοί εκφράζονται ποικιλοτρόπως».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου