Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020

Εκλογές ΗΠΑ 2020: Στατιστικό λάθος ή γυρνάει ξεκάθαρα το παιχνίδι; Προηγείται με 2,5%-3,5% ο Τραμπ έναντι του Μπάιντεν, τις τελευταίες ώρες - μέρες!




Αποτελεί πληροφορία που είχαμε πριν μερικές μερες (22/10) από στέλεχος (σοβαρό ελληνοαμερικάνο, νεαρο κύριο, με μόρφωση εντός και εκτός Ελλάδος) του αμερικανικού παράγοντα*** στην Ελλάδα, στην Αθήνα. Οι μετρήσεις που φτάνουν στα χέρια των υπηρεσιών των ΗΠΑ που ασχολούνται με την εξωτερική πολιτική, την πολιτική άμυνας και την ενέργεια έχουν αυτο το αποτέλεσμα στα χερια τους. Οριακή νίκη Ντ. Τραμπ λοιπόν, ενάντιά του κου. Τζ. Μπάιντεν! Βέβαια όλα αυτά και αμφισβητούνται και αλλάζουν. Πάντα υπάρχει και το στατιστικο λάθος μην το ξεχνάμε. Καθότι η κοινωνία των ΗΠΑ είναι φοβισμένη και κουρασμένη. Και λογικό! Για να δουμε... Η πατρίδα μας σαφώς και οφείλει να είναι έτοιμη για κάθε αποτέλεσμα. Οι σχέσεις μας με τις ΗΠΑ είναι διαχρονικές, φιλικές, ουσιαστικές, χρήσιμες και πρέπει να είναι αταλάντευτες! Στατιστικό λάθος... ή γυρνάει ξεκάθαρα το παιχνίδι; 







*** Η πηγή μας δεν εργάζεται στην Πρεσβεία των ΗΠΑ ή το Γεν. Προξενείο, αλλά σε θεσμο εξαιρετικά κοντά στους 2 αυτούς σεβαστούς και χρήσιμους οργανισμούς των ΗΠΑ στην Ελλάδα. 















Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου