Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021

Εκδήλωση με τον Υφυπουργό Γιώργο Κώτσηρα για την Β3 Νομαρχιακής Διοίκησης της Νέας Δημοκρατίας στον Βόρειο Τομέα Αθηνών


Η ανακοίνωση της Β3 ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ


''Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της Β3 Νομαρχιακής Διοίκησης της Νέας Δημοκρατίας στον Βόρειο Τομέα Αθηνών, σας καλούμε την Παρασκευή 12 Μαρτίου και ώρα 19:00 σε τηλεδιάσκεψη και άμεση επικοινωνία με τον Υφυπουργό Δικαιοσύνης κ. Γιώργο Κώτσηρα.  Σκοπός μας ως Νομαρχιακή, είναι να δημιουργούμε τις συνθήκες ώστε οι Υπουργοί να έρχονται σε άμεση επαφή με ανθρώπους του εκάστοτε κλάδου που κατά βάση υπηρετούν, όπως στην προκειμένη περίπτωση του κ. Κώτσηρα με τους επαγγελματίες του νομικού κλάδου.


Ο Υφυπουργός θα ενημερώσει για θέματα που αφορούν τις επικείμενες αλλαγές στον ποινικό κώδικα ιδίως ως προς τα ζητήματα της κακοποίησης ανηλίκων, σεξουαλικής παρενόχλησης, παρενόχλησης στον εργασιακό χώρο, για θέματα οικογενειακού δικαίου, για το Εθνικό Σχέδιο Δράσης για τα δικαιώματα του παιδιού, για μεταρρυθμίσεις προς την κατεύθυνση της ψηφιοποίησης της Δικαιοσύνης, αλλά και συνολικά τις μεταρρυθμίσεις και το πρόγραμμα που υλοποιεί το Υπουργείο, ενώ ακόμη θα απαντήσει σε ερωτήματα που θα τεθούν άμεσα, από εσάς προς τον ίδιο. 


Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να σημειώσετε τα στοιχεία σας και να υποβάλετε ερωτήσεις που θα τεθούν στον Υφυπουργό κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης. Συζήτηση με τον Υφυπουργό Δικαιοσύνης Γιώργο Κώτσηρα. Παρασκευή 12.03.2021 στις 19:00. Διοργάνωση της Β3 ΝΟΔΕ ''


*Σχόλιο από την ομάδα μας και τον Μαρκόπουλο Χ. Θωμά: Μακάρι πολλές Τοπικές της Ν.Δ. ανά την επικράτεια, να είχαν πρόεδρους και τομεάρχες δραστήριους και ικανούς σαν τους κ.κ. Χρήστο Σούλη (Οικονομολόγο) και Λαθούρη Μαρία (Δικηγόρο Αθηνών), αντίστοιχα. 




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου