Τετάρτη 26 Μαΐου 2021

Sportscast #12 Guest με Λευτέρη Ντανοβασίλη: Η ΤΣΣΚΑ, η ευρωπαία Σότσι, η Κυπελλούχος Ρακόφ και ιστορίες από το «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ»


Στο 12ο επεισόδιο ο Πέτρος Χαριζακλής φιλοξενεί στο Sportscast τον expert της Ανατολικής Ευρώπης, content editor της Bwin και sportscaster στο Box to Box podcast, Λευτέρη Ντανοβασίλη. 


Ο καλεσμένος μας μας έβαλε στα άδυτα της Ρωσίας και της Πολωνίας, μιλήσαμε για την έκπληξη της ρωσικής Σότσι που βγήκε στην Ευρώπη, την ΤΣΣΚΑ Μόσχας που μετά από σχεδόν 20 χρόνια έμεινε εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων και την πολωνική Ρακόφ που βγήκε 2η στο πρωτάθλημα Πολωνίας για πρώτη φορά στην ιστορία της και πήρε και το Κύπελλο. 


Ο Λευτέρης μας διηγήθηκε ιστορίες από τα γήπεδα που έχει επισκεφθεί σε Ρωσία-Πολωνία, ενώ ξεχώρισε με διαφορά το γήπεδο με την καλύτερη ατμόσφαιρα που έχει επισκεφθεί στην Ευρώπη, αυτό της Ντόρτμουντ. Για το τέλος, μας άφησε μια ιστορία από το γήπεδο της γερμανικής ομάδας, όπου κόντεψε να μείνει χωρίς δωμάτιο για να κοιμηθεί και τα πράγματά του έμειναν σε ένα κοντέινερ.

 

Εισαγωγή

1ο μέρος (3.06) ΤΣΣΚΑ Μόσχας, μετά από σχεδόν 20 χρόνια εκτός Ευρώπης

2ο μέρος (18.33) Σότσι, μια νέα δύναμη στη Ρωσία πήρε ευρωπαϊκό εισιτήριο

3ο μέρος (29.46) Ρακόφ, Ευρώπη και Κύπελλο για πρώτη φορά

4ο μέρος (40.56) Ιστορίες από τα γήπεδα σε Ρωσία-Πολωνία

5ο μέρος (45.00) Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο της Ντόρτμουντ και η ιστορία με το κοντέινερ


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου