Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021

Η αεικίνητη -και διαρκώς ανερχόμενη- κυρία Νίκη Αραμπατζή!


Είναι από εκείνα τα άτομα που νιώθεις σχεδόν αμέσως ότι η σημερινή κοινωνία μας και η πολιτική ζωή του τόπου χρειάζονται το μενταλιτέ τους! 


Η κα. Νίκη Αραμπατζή έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Αθήνα, είναι Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω και εξειδικεύεται σε υποθέσεις ποινικού και αστικού δικαίου. 


Είναι απόφοιτη του μεταπτυχιακού τμήματος της Ενέργειας του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Γνωρίζει άριστα την Αγγλική και Γαλλική γλώσσα. 


Έχει συμμετάσχει σε δεκάδες νομικά συνέδρια και νομικές ημερίδες διαφόρων επιστημονικών ζητημάτων. Έχει χειριστεί δεκάδες υποθέσεις που απασχόλησαν την κοινή γνώμη. 


Έχει διατελέσει μέλος του Δ.Σ. του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια βίου μάθησης (2012-2015) και  της Δημοτικής Επιχείρησης Ραδιοφωνικού Σταθμού της Αθήνας «Αθήνα 9,84» (2015-2019). 


Η Νίκη σήμερα είναι εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος Αθηναίων με τον συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη «Αθήνα Ψηλά». Πάντα μαχητική και ρεαλίστρια! 


Είχε κατέβει 1η φορά Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος το 2010 με τον κο. Νικήτα Κακλαμάνη όπου έλαβε περί τους 2.000 σταυρούς και το 2014 με τον κο. Άρη Σπηλιωτόπουλο όπου βγήκε 10η σε σύνολο 100 υποψηφίων!


Εδώ και δυο χρόνια έχει αλλάξει ο σταθμός τελείως ρότα, λύνονται προβλήματα δεκαετιών, γίνονται σημαντικές πολιτιστικές πρωτοβουλίες, ταυτόχρονα με σταθερή, καθημερινή, έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση ποιότητας. 


Μακάρι, πάντα... να έχουμε Νίκες! 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου