Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021

The ReMARKables: H Ελισσάβετ Δοβλιατίδου μιλά στον Μαρκόπουλο Χ. Θωμά και το OffTheRecordNews



The ReMARKables: H Ελισσάβετ Δοβλιατίδου μιλά στον Μαρκόπουλο Χ. Θωμά και το OffTheRecordNews 


Πριν από περίπου 2-3 μήνες η νεαρά κα. Ελισάβετ Δοβλιατίδου, έζησε την πιο όμορφη στιγμή της ζωής της, αφού έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτα της, με τον κο. Αντώνη Γαλάτη. Το μοντέλο και πρώην παίκτρια του Survivor γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι και όπως είναι λογικό είναι ενθουσιασμένη!!! Μάλιστα η Ελισάβετ Δοβλιατίδου είναι αρκετά ενεργή στα social media και μοιράζεται συχνά στιγμές από την καθημερινότητα της, με τους διαδικτυακούς της φίλους. 


Καταγωγή, από Μαμά Ρωσίδα και Μπαμπά Έλληνα. Αρχικά ήθελε να ασχοληθεί με την διατροφολογία, άλλα είχα πάθος με την δημιουργία και την μόδα, έτσι σπούδασε σε σχολή σχεδίου μόδας. Πλέον Μητέρα, Σύζυγος... μια νεαρά κοπέλα με ήθος και αρχές σίγουρα!!!


Είναι οι 50-60plus έτοιμοι να μας δεχθούν ως γενιά του αύριο; Επαγγελματικά, Κοινωνικά.


Η γενιά μας θεωρώ είναι γενιά πολύ διαφορετική από κάθε άλλη και θεωρώ πως δύσκολα μας δέχονται οι γενιές 50 - 60 γιατί υπάρχει μια υποτίμηση βέβαια δίνουν ευκαιρίες στην γενιά μας που κοπιάζει τόσο στους δύσκολους αυτούς καιρούς και πιστεύω είμαστε γενιά εξελιγμένη  αλλά ταυτόχρονα σαν να βράζουμε όλοι στο ίδιο καζάνι...


Ποιο θεωρείς ότι είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα της νέας γενιάς 17-32 ετών; Της γενιάς μας. 


Το μεγαλύτερο πρόβλημα το οποίο επηρεάζει τ μεγαλύτερο ποσοστό ανθρώπων είναι η επικοινωνία πρόσωπο μ πρόσωπο. Δεν κοιτάμε τον συνάνθρωπο μας στα μάτια, νοιαζόμαστε πιο πολύ για την τέλεια αρετουσαριστη φωτογραφία π θ ανεβάσουμε στα ΜΚΔ παρά αυτό το τόσο σημαντικό θεμέλιο που έχουμε σαν άνθρωποι και που αυτό μας ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα ζώα. Την επικοινωνία, επίσης θεωρώ πως η γενιά η νέα έχει πάρα πολλές ανασφάλειες, η τεχνολογία εξελίσσεται και μας απορροφά κλεινόμαστε πίσω από οθόνες και προσπαθούμε να πλασάρουμε μια εικονική τέλεια πραγματικότητα. Δεν λεω... ωραία και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όλα όλα θέλουν ένα μέτρο...


Είσαι μανούλα εδώ και λίγο καιρό... πως νιώθεις; 


Νιώθω σαν να ήμουν από πάντα Μητέρα! Κάποια πράγματα μ βγαίνουν ενστικτωδώς. Θεωρώ πως κάθε νέα μανούλα πρέπει να μείνει μόνη με το παιδί της να γνωριστούνε να μάθει από αυτό και έτσι μόνο θ μάθει να είναι μητέρα... τα πολλά χέρια είναι αχρείαστα... σίγουρα μια πρακτική βοήθεια θ την χρειαστεί αλλά ως εκεί... μαμά και παιδί στην αρχή της σχέσης τους πρέπει να είναι ένα, είναι αυτό το μαγικό δέσιμο που συμβαίνει μεταξύ τους. Δεν μπορώ να με φανταστώ χωρίς αυτό αυτό υπέροχο πλάσμα και όταν μου γελάει ξεχνάω τον κόσμο όλο!


Πως βίωσες και βιώνεις τον sars - covid 19 και τα αποτελέσματα του;


Η αλήθεια είναι πως δεν έχω κάνει κι πολλά λόγο του ότι είμαι αρκετές ώρες στο σπίτι και δεν δουλεύω προς το παρόν, γιατί θηλάζω, φροντίζω, ασχολούμαι με το μικράκι μου αποκλειστικά. 


Πως βλέπεις να βαβίζουμε ως χώρα - σε επίπεδο τουρισμού και εστίασης και διασκέδασης- στο καλοκαίρι του 2021;


Καλά το καλοκαίρι αυτό είναι απρόβλεπτο πιστεύω, δεν παρακολουθώ και πολλά για το τι συμβαίνει μετον τουρισμό αλλά η αίσθηση μου είναι πως το καλοκαίρι του 2021 οι επιχειρήσεις οριακά θ μαζέψουν τα σπασμένα της καραντίνας και σίγουρα θα χτυπήσουν τις τιμές κατά πολύ... τώρα όσο για τον κόσμο θα σκεφτούν πολύ για το που θα πάνε και πως θα ξοδέψουν! 


Σου δίνουμε ένα τζίνι με 3 ευχές… ποιες ευχές κάνεις;


1 ευχή, ας αγκαλιάσουμε την διαφορετικότητα τ καθενός και φτάνει να προσπαθούμε να είμαστε  copy paste μεταξύ μας!

2 ευχή, περισσότερη ενσυναίσθηση! 

3η και... τέλος πανδημίας Παναγία μου!!!











Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου