Κυριακή 18 Ιουλίου 2021

Μπαράζ κομματικών συναντήσεων από τον Πρόεδρο της Ε.Κ.Ο. Επιστημόνων Ν.Δ. Ην.Βασιλείου, Μιχάλη Αράπη



Επαφές Προέδρου της Ε.Κ.Ο. Επιστημόνων Η.Β. κ. Μιχάλη Αράπη. Η Ε.Κ.Ο. ανήκει στη Γραμματεία Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας.


Ο Μιχάλης Αράπης (LLB, LLM, MA) είναι Νομικός με μεταπτυχιακά στο Διεθνές Εμπορικό Δίκαιο και στον τομέα του ηλεκτρονικού εγκλήματος και της τρομοκρατίας στον Κυβερνοχώρο. 


Σίγουρα πολύ ικανός και πολύ δραστήριος 


LLB in Commercial Law
LLM in International Commercial Law

MA in Cybercrime and Terrorism 
Ιδρυτής και Πρόεδρος της Ε.Κ.Ο. Επιστημόνων Η.Β.


Παρασκευή 9 Ιουλίου 


Συνάντηση εργασίας με τον Γραμματέα της Γραμματείας Ελλήνων της Διασποράς κ. Νίκο Θεοδωρόπουλο. O κ. Θεοδωρόπουλος είναι φίλος της ομάδας και έχει συμμετάσχει σε τηλεδιασκέψεις της. Υποδέχθηκε εγκάρδια τον κ. Άραπη στο γραφείο του στα κεντρικά γραφεία του κόμματος. Ο κ. Αράπης ενημέρωσε τον κ. Θεοδωρόπουλο για τις δράσεις και τα μελλοντικά πλάνα της Ε.Κ.Ο.. Τον συγχάρηκε για τη δημιουργία της ΝΟΔΕ ΗΒ (που υπάγεται στη συγκεκριμένη Γραμματεία) και ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο της. Επιπλέον ανέφερε ότι έχει την πλήρη στήριξη της Ε.Κ.Ο. Επιστημόνων ΗΒ όπως και όλες οι άλλες κομματικές οργανώσεις στο ΗΒ. Ο κ. Θεοδωρόπουλος ανέφερε ότι παρακολουθεί το έργο της οργάνωσης στα social media και ευχαρίστησε για την υποστήριξη προς τη Γραμματεία Ελλήνων της Διασποράς.


Τρίτη 13 Ιουλίου 


Ο κ. Αράπης ήταν προσκεκλημένος στην πολύ πετυχημένη εκδήλωση της ιδιαίτερα ενεργής Ε.Κ.Ο. Ναυτιλίας στο Manor House του Golf Club της Γλυφάδας.  Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και απηύθυναν χαιρετισμό ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Πλακιωτάκης, ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Κώστας Κατσαφάδος, ο Υφυπουργός Παιδείας Καθηγητής κ. Άγγελος Συρίγος, ο Γενικός Διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας κ. Ιωάννης Μπρατάκος. Επίσης παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων αρκετοί βουλευτές και στελέχη της παράταξης. Θεόδωρος Ρουσόπουλος, Νόνη Δούνια, Βασίλης Σπανάκης, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, Διονύσης Χατζηδάκης, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, Νίκος Ρωμανός, Παύλος Μαρινάκης. Ο Πρόεδρος κ. Λευτέρης Παπαναστασίου και τα μέλη του Δ.Σ. οργάνωσαν άψογα την εκδήλωση και υποδέχθηκαν εγκάρδια τους προσκεκλημένους από τον χώρο της παράταξης και της Ναυτιλίας.  Η Ε.Κ.Ο. Επιστημόνων έχει αναπτύξει στενή συνεργασία με την Ε.Κ.Ο. Ναυτιλίας που αποτελεί οργάνωση πρότυπο στη Γραμματεία των Ε.Κ.Ο. Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Γραμματέας της Γραμματείας Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων κ. Νίκος Παγώνης.


Τετάρτη 14 Ιουλίου 


Συνάντηση εργασίας με τον Βουλευτή Επικράτειας και πρώην Υπουργό Εσωτερικών κ. Τάκης Θεοδωρικάκο. Ο κ. Θεοδωρικάκος υποδέχθηκε εγκάρδια τον κ. Αράπη στο γραφείο του και εξέφρασε την ικανοποίηση του για τις δράσεις και την παρουσία της ομάδας, η οποία αναπτύσσει μεγάλη δραστηριότητα στα social media. Ο κ. Αράπης συγχάρηκε τον κ. Θεοδωρικάκο για το έργο του και ειδικά για την ιστορικής σημασίας ψήφιση του νόμου που δίνει για πρώτη φορά δικαίωμα ψήφου στους Έλληνες του εξωτερικού από τον τόπο διαμονής τους. Αυτή η νομοθετική πρωτοβουλία αποτελεί σπουδαία παρακαταθήκη για τον Οικουμενικο Ελληνισμό! Η Ε.Κ.Ο. Επιστημόνων ΗΒ έχει ασχοληθεί ιδιαίτερα με το συγκεκριμένο ζήτημα και έχει εκπονήσει σχετική μελέτη από τον Αύγουστο του 2019. Επίσης συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος βάσει των προτάσεων μελών της οργάνωσης για εκσυγχρονιστικές και μεταρρυθμιστικές κινήσεις.


Πέμπτη 15 Ιουλίου 


Συνάντηση εργασίας με την δραστήρια Πρόεδρο του Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας (Σ.Ε.Φ.) (Νέο Φάληρο, Δήμου Πειραιώς) κα Χριστίνα Τσιλιγκίρη. Η κα Τσιλιγκίρη έχει μακρά προσφορά στο χώρο του αθλητισμού και των κοινωνικών δράσεων. Έγινε αναφορά στην μεγάλη πρόοδο που συντελείται στον περιβάλλοντα χώρο του Σταδίου καθώς και τις εργασίες στο εσωτερικό. Οι εργασίες θα οδηγήσουν σε ανάπλαση των χώρων,  θέσεις εργασίας και θα βοηθήσουν την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής. 

























 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου