Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021

Ποιες/Ποιοι είναι στο πλευρό του Νίκου Ανδρουλάκη;


Επικεφαλής της καμπάνιας του Ν. Ανδρουλάκη είναι ο Ανδρέας Σπυρόπουλος, μέλος του Εκτελεστικού Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής-ΠΑ.ΣΟ.Κ., μηχανολόγος Μηχανικός Msc, στο επάγγελμα.

Στο οργανωτικό κομμάτι πρώτη μπαγκέτα έχει ο Στέφανος Ξεκαλάκης, πρώην γραμματέας του ΚΙΝΑΛ, αγρονόμος-τοπογράφος, μηχανικός ΕΜΠ στο επάγγελμα. Εκπρόσωπος Τύπου με σημαντικό ρόλο στην καμπάνια είναι ο Βαγγέλης Τσόγκας, ενώ το κρίσιμο κομμάτι των social media έχει αναλάβει ο Βασίλης Πανάγου. Στην επικοινωνία δραστηριοποιείται επίσης η Ελλη Κοκολιού. Στο επιτελείο ανήκουν ακόμη οι Βελεγράκης Μανώλης, Γιάνναρος Γιωργος και Αναστασίου Φωτεινη από Δημοκρατική Αριστερά, Μήλης Νίκος πρόεδρος αντιπροσωπείας ΤΕΕ, Κολιόπουλος Θανάσης Οικονομικά, Δούκας Χάρης καθηγητής γραμματέας του τομέα ενέργεια του ΚΙΝΑΛ, Κορασίδης Μόσχος πρώην ΓΓ υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

Πέντε βουλευτές με τον Ανδρουλάκη! Ο Νίκος Ανδρουλάκης έχει μαζί τους πέντε βουλευτές: Τους Λίτσα Λιακούλη (Λάρισας), Οδυσσέα Κωνσταντινοπουλο (Αρκαδίας), Απόστολο Πάνα (Χαλκιδική), Δημήτρη Μπιάγκη (Κέρκυρας) και Γιώργο Φραγγίδη (Κιλκίς).

Επίσης δίπλα του τάσσονται στελέχη από την αυτοδιοίκηση όπως οι Σημανδηράκης Παναγιώτης Δήμαρχος Χανίων, Αλεξόπουλος Γρηγόρης επικεφαλής της δημοτικής αντιπολίτευσης στην Πάτρα, Τσιμπανακος Δημήτρης δημοτικός σύμβουλος Βόλου, Τσελιου Μαρια Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Μοσχατου-Ταύρου, Τζεδάκης Σταύρος περιφερειακός σύμβουλος Κρήτης.

Επίσης, στο πλευρό του συστρατεύονται και άλλα παλαιά στελέχη, όπως ο πρώην βουλευτής Φραγκίσκος Παρασύρης (είχε έρθει πρώτος σε ψήφους πανελλαδικά από το ΚΙΔΗΣΟ), ο Λάμπρος Παλάντζας, που έχει διατελέσει υποψήφιος ευρωβουλευτής και μέλος της ΚΕ, κ.ά. Ο κ. Ανδρουλάκης προγραμματίζει το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου μεγάλη συγκέντρωση στην Αθήνα, ενώ θα περιοδεύσει ξανά σε όλες της περιφέρειες της χώρας (έχει ήδη πάει στις περισσότερες), πυκνώνοντας και τις επαφές με βουλευτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου