Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021

Γ. Γεωργαντάς - Δ. Μιχαηλίδου: Ξεκίνησε η διανομή των σχολικών γευμάτων στο Δήμο Κιλκίς


Από τα μέσα κοινων. δικτύωσης του Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Βουλευτή Κιλκίς με την Ν.Δ., κου. Γεωργίου Π. Γεωργαντά:


''Ξεκίνησε η διανομή των σχολικών γευμάτων στο Δήμο Κιλκίς, μετά την ολοκλήρωση των απαιτούμενων διαδικασιών από το Ελεγκτικό Συνέδριο.

Σημειώνεται ότι το Κιλκίς εντάσσεται για πρώτη φορά στο πρόγραμμα, ενώ οι μερίδες που διατίθενται σε σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, ανέρχονται στις 950 ημερησίως, (με περιθώριο σχετικής αύξησής τους).


Καλύπτεται έτσι το σύνολο των αιτούντων, σε όλα τα δημοτικά σχολεία, που λειτουργούν στα χωριά του Κιλκίς (Γαλλικού, Επταλόφου, Ευκαρπίας, Καμπάνη, Κρηστώνης, Μαυρονερίου, Μεγάλης Βρύσης, Μικρόκαμπου, Μυριόφυτου, Νέας Σάντας, Νέου Αγιονερίου, Νέου Γυναικόκαστρου, Παλαιού Αγιονερίου, Πεδινού, ΣΣ Μουριών, Χέρσου, Χωρυγίου), καθώς επίσης και στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς και στο Ειδικό Σχολείο Κιλκίς.


Σημειώνεται, ότι η ένταξη του Κιλκίς στο πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε έπειτα από συναντήσεις μου με την αρμόδια Υφυπουργό Δόμνα Μιχαηλίδου, κατά τις οποίες είχα τεκμηριωμένα θέσει την αναγκαιότητα της ενέργειας.

Με τον τρόπο αυτό, ικανοποιείται ένα διαρκές αίτημα της τοπικής κοινωνίας.

Υπενθυμίζεται ότι η διάρκεια του προγράμματος είναι δύο σχολικά έτη, με δυνατότητα επέκτασης για ακόμη ένα, καθώς και δυνατότητα αναθεώρησης των ενταγμένων σχολείων.''

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου