Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021

Ο Ανδρέας Λοβέρδος συνάντησε σε ανοιχτή ευχαριστήρια εκδήλωση υποστηρικτές και φίλους του και μίλησε για την επόμενη μέρα του ΠΑΣΟΚ


Ο Ανδρέας Λοβέρδος συνάντησε σε ανοιχτή εκδήλωση υποστηρικτές και φίλους του και μίλησε για την επόμενη μέρα του ΠΑΣΟΚ.

Αμέσως μετά την εκδήλωση, με μία ανάρτηση στο διαδίκτυο, ο Ανδρέας Λοβέρδος εξέφρασε το «ευχαριστώ» του, σε όλους όσοι υποστήριξαν την υποψηφιότητα του για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

Λοβέρδος: «Ζήτω η παράταξη! Ζήτω η Ελλάδα!»

Συγκεκριμένα, με τη θέση «συνεχίζουμε δυναμικά με σεμνότητα και ενότητα. Το ΠΑΣΟΚ μπροστά η Ελλάδα ψηλά» ο Ανδρέας Λοβέρδος συνάντησε τους πολιτικούς του φίλους σε εκδήλωση, στην Πλάκα, στο Ξενοδοχείο Electra Palace, το βράδυ της Δευτέρας. Οπως χαρακτηριστικά είπε κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ο ίδιος «θα είναι μπροστά στην πρώτη γραμμή ό,τι και αν συμβεί» για να κλείσει την ευχαριστήρια ομιλία του με τη φράση «Ζήτω η παράταξη! Ζήτω η Ελλάδα!»

Ο Ανδρέας Λοβέρδος συνάντησε τους πολιτικούς του φίλους σε εκδήλωση στην Πλάκα στο Ξενοδοχείο Electra Palace

«Συνεχίζουμε δυναμικά με σεμνότητα και ενότητα. Το ΠΑΣΟΚ μπροστά η Ελλάδα ψηλά» είπε κατά τη διάρκεια της βραδιάς ο Ανδρέας Λοβέρδος

Να υπενθυμίσουμε ότι στις εκλογές για την νέα ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, ο Ανδρέας Λοβέρδος ήρθε τρίτος, με ποσοστό 25,98% (69.827).

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου