Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021

Βαρέθηκες να βλέπεις τις ίδιες #christmasmovies κάθε χρόνο; Ορίστε 6 εναλλακτικές επιλογές! (Κείμενο από την Ιωάννα Τζανή και το www.queen.gr)


Βαρέθηκες να βλέπεις τις ίδιες #christmasmovies κάθε χρόνο; Ορίστε 6 εναλλακτικές επιλογές! (Κείμενο από την Ιωάννα Τζανή και το www.queen.gr) ΠΗΓΗ: www.queen.gr Ξέφυγε από τα συνηθισμένα και δώσε μία ευκαιρία σε αυτές τις ξεχασμένες και υποτιμημένες χριστουγεννιάτικες ταινίες! Νομίζω πως συμβαίνει σε όλες μας αυτή την εορταστική περίοδο, να καθόμαστε στον καναπέ και να μας έρχεται αυτόματα η διάθεση να χουχουλιάσουμε βλέποντας μια χριστουγεννιάτικη ταινία. Ωστόσο, σχεδόν πάντα δυσκολευόμαστε στην επιλογή, αφού τις περισσότερες χριστουγεννιάτικες ταινίες τις έχουμε δει δεκάδες φορές - πολλές από εμάς έχουμε μεγαλώσει με αυτές! 


Υπάρχουν τόσες πολλές #christmasmovies στο Netflix, που πλέον υπάρχει σαφής διαχωρισμός μεταξύ των mainstream που έχουν δει όλοι στο παρελθόν και εκείνων που αποτελούν... κρυφά διαμαντάκια και πραγματικά αξίζουν να τους δώσουμε μια ευκαιρία. Αν και πραγματικά απολαμβάνω να βλέπω ξανά και ξανά κλασικές χριστουγεννιάτικες ταινίες, όπως το «The Holiday» και το «Μόνος στο σπίτι», υπάρχουν φορές που λαχταράω κάτι διαφορετικό - και νομίζω πως δεν είμαι η μόνη! Γι΄ αυτό, λοιπόν, συγκέντρωσα για εσένα 6 από τις καλύτερες υποτιμημένες και ξεχασμένες ταινίες που υπάρχουν στις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες, ώστε να μπορέσεις να ξεφύγεις από τη ρουτίνα και να δεις επιτέλους κάτι εναλλακτικό που θα σε βάλει 100% στο χριστουγεννιάτικο κλίμα.


Φτιάξε μια ζεστή σοκολάτα, πάρε αγκαλιά την πιο απαλή και ζεστή κουβέρτα σου, φόρα τις πιο festive πιτζάμες σου και χαλάρωσε παρακολουθώντας μία από τις παρακάτω χριστουγεννιάτικες ταινίες (LINK): Βαρέθηκες να βλέπεις τις ίδιες #christmasmovies κάθε χρόνο; Ορίστε 6 εναλλακτικές επιλογές! (Κείμενο από την Ιωάννα Τζανή και το www.queen.gr)




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου