Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2022

Άδειασμα και από τον Μάνφρεντ Βέμπερ προς τον κο. Κύρτσο - Το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα ξεκινά εσωτερική διαδικασία εναντίον του


«Απορρίπτουμε τους αβάσιμους ισχυρισμούς του εναντίον της ελληνικής κυβέρνησης» έγραψε στα social media ο επικεφαλής της Κ.Ο. του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος. 


Ένα ακόμα καρφί στον πρώην ευρωβουλευτή της Ν.Δ. Γιώργο Κύρτσο εξαπέλυσε ο επικεφαλής της Κ.Ο. του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Μάνφρεντ Βέμπερ, μετά τις κατηγορίες που εξαπέλυσε ο κ. Κύρτσος και οι οποίες οδήγησαν στη διαγραφή του.


«Απορρίπτουμε κατηγορηματικά τους αβάσιμους ισχυρισμούς εναντίον της ελληνικής κυβέρνησης από τον Γιώργο Κύρτσο. Τις βρίσκουμε απαράδεκτες. Μετά από αυτό θα ξεκινήσει μία εσωτερική διαδικασία εναντίον του ευρωβουλευτή Κύρτσου», έγραψε ο κ. Βέμπερ.


We firmly reject the baseless accusations against the Greek government by @GiorgosKyrtsos. We find them unacceptable. Following these events an internal procedure will be launched against MEP Kyrtsos.


— Manfred Weber (@ManfredWeber) February 18, 2022


Ο Γερμανός πολιτικός είναι γνωστό ότι διατηρεί άρτια σχέση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος τον είχε στηρίξει το 2019, στην καμπάνια του για την προεδρία της Κομισιόν. Με την ανάρτηση του πάντως ο Γερμανός πολιτικός δίνει τέλος και στους ψιθύρους ως προς το τι συζητείται και δεν συζητείται στην Ευρώπη για τις διώξεις δημοσιογράφων, απαντώντας εκ του ΕΛΚ στις μομφές που απευθύνει ο Γιώργος Κύρτσος.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου