Τετάρτη 13 Απριλίου 2022

Ημερίδα με Αβραμόπουλο, Γεωργαντά, Χατζηβασιλείου και Τσαίλα της ΔΕΕΠ ΝΔ Κιλκίς για τις εξελίξεις μετά τον πόλεμο της Ουκρανίας


Η  ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας Κιλκίς οργανώνει μια ενδιαφέρουσα Ημερίδα - Διάλεξη  με θέμα: "ΟΙ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΣΥΡΡΑΞΗ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ. Η ΕΛΛΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ".

Στην Ημερίδα θα συμμετέχουν:

1.  ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦIΜΩΝ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.Δ. Ν. ΚΙΛΚΙΣ

2. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ

Υπουργός Εξωτερικών - Κυβέρνηση Σαμαρά Τρικομματική. Υπουργός Εθνικής Άμυνας - Κυβέρνηση Παπαδήμου. Πρώην Επίτροπος Μετανάστευσης και Εσωτερικών Υποθέσεων. Πρώην Δήμαρχος Αθηναίων

3. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (ΤΑΣΟΣ) ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Πολιτικός Επιστήμονας με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και την Πολιτική Ιστορία. Βουλευτής Νομού Σερρών Ν.Δ. Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων και μέλος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης.

4. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΑΪΛΑΣ

ΥΠΟΝΑΥΑΡΧΟΣ. Κυβερνήτης 5 πολεμικών πλοίων. Ήταν Υπασπιστής της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας κ.κ. Κωστή Στεφανόπουλου. Από το 2002 ως το 2005 διετέλεσε Ακόλουθος Αμύνης στην Ελληνική Πρεσβεία στον Καναδά. στην Οττάβα. Διετέλεσε Διοικητής Μοίρας Υποστηρίξεως στο Αρχηγείο Στόλου και Διοικητής Ναυτικής Διοικήσεως Βορείου Ελλάδος.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 29-4-2022, ημέρα Παρασκευή, στο Συνεδριακό Κέντρο του δήμου Κιλκίς, με ώρα έναρξης 19.45 μ.μ.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου