Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022

Δόμνα Μιχαηλίου: ''Ο Πειραιάς είναι η πόλη μου. Η πόλη που γεννήθηκα και μεγάλωσα. Η πόλη των γονιών και των παππούδων μου. Είναι η πατρίδα μέσα στην πατρίδα μου.''


ΠΗΓΗ: thestandard.gr

Η Δόμνα Μιχαηλίδου μιλάει αποκλειστικά στο «S» και την Ειρήνη Μπέλλα

Δυο εμβληματικές υπηρεσίες που θα στηρίξουν και θα διευκολύνουν τη ζωή των ατόμων με αναπηρία, ο Προσωπικός Βοηθός και η ψηφιακή Κάρτα Αναπηρίας, μπαίνουν σε εφαρμογή από την 1η Νοεμβρίου, όπως επισημαίνει στη συνέντευξή της στο thestandard.gr η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου, δίνοντας παράλληλα λεπτομερείς πληροφορίες για τη λειτουργία τους.

Τον Προσωπικό Βοηθό τον δικαιούνται όλοι οι πολίτες με αναπηρία 16-65 ετών, χωρίς να αποκλείεται κανείς. Έχοντας τεθεί ως χρονικός ορίζοντας το 2024 η υπηρεσία να επεκταθεί πανελλαδικών, τώρα στο Πιλοτικό Πρόγραμμα θα συμμετάσχουν 2.000 άτομα.

«Αρχικώς θα επιλεγούν 1.000 άτομα από την Αττική και θα λάβουν την υπηρεσία του Προσωπικού Βοηθού για δύο χρόνια. Τον Ιανουάριο του 2023 θα προστεθούν επιπλέον 1.000 άτομα από άλλες Περιφέρειες της χώρας» εξηγεί η κ. Μιχαηλίδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΔΩ thestandard.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου