Δευτέρα 10 Απριλίου 2023

Αυτή είναι η Ελληνική Κοινωνία του 2023; Άδικος Πόλεμος προς την νεαρά κυριά Νεφέλη Μεγκ που πήρε συνέντευξη από τον Κυριάκο Κ. Μητσοτάκη - Δολοφονία χαρακτήρα προς την γνωστή YouTuber (Δικηγόρο/Δημοσιογράφο) στα social media


Η 25χρονη Nefeli Meg, παραγωγός περιεχομένου, εξασφάλισε συνέντευξη από τον πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη και ρώτησε πράγματα με την δική της οπτική μάλλον κεντροδεξιά, φιλελεύθερη που άλλοι δημοσιογράφοι δεν θα ρωτούσαν με τόσο σωστο τρόπο.


Η Μεγκ έκανε σκληρές ερωτήσεις στον πρωθυπουργό: γιατί είναι χάλια οι συγκοινωνίες, γιατί ο ηλεκτρικός είναι σαράβαλο, γιατί όταν έχουν απεργία στα Μέσα δεν υπάρχει προσωπικό ασφαλείας να πάω στη δουλειά μου, γιατί οι αστυνομικοί είναι βίαιοι με τους διαδηλωτές, γιατί δεν τιμωρούνται, γιατί δεν αξιολογούνται. Ρώτησε για την Πανεπιστημιακή αστυνομία, την φορολογία και την προκαταβολή φόρου που υποχρεώνονται να δώσουν οι επιχειρήσεις. Όπως τον ρώτησε και γιατί δεν κάνει κυβέρνηση συνεργασίας, τη γνώμη του για την οικογενειοκρατία, γιατί θεωρεί τον εαυτό του μεταρρυθμιστή και για την ελευθερία του Τύπου. Έχει λογαριασμό στο instagram με 72,5 χιλιάδες ακολούθους, στο YouTube με 23 χιλιάδες subscribers, στο TikTok με 82 χιλιάδες ακολούθους ενώ ασχολείται και με το standup comedy. Έχει τη δική της σειρά Podcasts με τίτλο «Μπούκλα 99» που δημοσιεύονται κάθε Τρίτη με μεγάλη δόση χιούμορ.


Κατάγεται από την Έδεσσα, ενώ σπούδασε στη Νομική του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, από το οποίο αποφοίτησε το 2020.Έδωσε εξετάσεις και μπήκε στον Δικηγορικό Σύλλογο, ενώ λίγο αργότερα πήρε την απόφαση να αφήσει στην άκρη το επάγγελμα το οποίο σπούδασε και να ασχοληθεί με το stand up comedy. 


Μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Στούντιο με Θέα», η 25χρονη είπε μεταξύ άλλων ότι ασχολείται με «κοινωνικοπολιτικά θέματα» και πάντα ήθελε να πάρει συνέντευξη από κάποιον πολιτικό. «Ο Μητσοτάκης είναι ο πρώτος που ανταποκρίθηκε» σύμφωνα με την ίδια. Σε ερώτηση για το αν απευθύνθηκε εκείνη στον Κυριάκο Μητσοτάκη, είπε πως «αυτοί έκαναν reach out γιατί τον είχα ταγκάρει αρκετές φορές». Συμπλήρωσε ότι πήγε στο Μέγαρο Μαξίμου και γνωρίστηκε με τον πρωθυπουργό. «Σκέφτηκα ότι θα φάω πολύ κράξιμο, αλλά ήθελα να το κάνω και το έκανα», διευκρίνισε. Σύμφωνα με την ίδια, η συνέντευξη του Μητσοτάκη έγινε σε ένα στούντιο στην Κηφισιά, το οποίο νοίκιασε η youtuber. Αποδέχθηκε την παρατήρηση ότι, σε κάποιες ερωτήσεις «έβαζα πόνο» και αποκάλυψε ότι ο επόμενος πολιτικός που θέλει να πάρει συνέντευξη είναι ο Τσίπρας.


Η νεαρή YouTuber δέχτηκε επίθεση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετά τη συνέντευξή της με τον πρωθυπουργό. Κάποιοι, κυρίως από τον χώρο της Αριστεράς, την κατηγόρησαν ότι «ξύπλυνε» τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ πολλοί ήταν και όσοι την υπερασπίστηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου