Σάββατο 8 Απριλίου 2023

Κωνσταντίνα (Νάντια) Ι. Γιαννακοπούλου, Βουλευτής Δυτικού Τομέα Αθηνών με το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ: ''Στις 21 Μαΐου παίρνουμε απόφαση αλλαγής με ισχυρό ΠΑΣΟΚ!''


Παρά τη βροχή και την κακοκαιρία, δεκάδες ήταν οι πολίτες που κατέκλυσαν την αίθουσα του καφέ, δίνοντας ισχυρό παρών στην συγκέντρωση που έκανε η βουλευτής ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Δυτικού Τομέα Αθηνών Νάντια Γιαννακοπούλου στο Χαϊδάρι. Εμφανώς ικανοποιημένη, η κυρία Γιαννακοπούλου τόνισε ότι αυτή η μαζική συμμετοχή δείχνει ότι η κοινωνία ζητά μια νέα αλλαγή, την αλλαγή που φέρνει το ΠΑΣΟΚ με νέους ανθρώπους με ολοκληρωμένο πρόγραμμα με ουσιαστικές προτάσεις.

Μεταξύ άλλων, επεσήμανε: Προχωράω μπροστά, δυνατά και δυναμικά, κοιτώντας πάντα πίσω τις ρίζες μας, τις αξίες και την παρακαταθήκη μας που μας δείχνουν το δρόμο για το μέλλον που θέλουμε. Μαζί, δυτικά και δυνατά! Η χρεοκοπία των δύο μοντέλων διακυβέρνησης που ζήσαμε τα τελευταία οχτώ χρόνια και την ανάγκη μιας αλλαγής με το ΠΑΣΟΚ ενισχυμένο, παρεμβατικό, με ρόλο πρωταγωνιστικό στις πολιτικές εξελίξεις και διεργασίες.

Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη χαρακτηρίζεται από την κατάρρευση του δήθεν επιτελικού κράτους, τις πελατειακές σχέσεις, την αύξηση των κοινωνικών ανισοτήτων, την υπονόμευση του κράτους δικαίου και των ανεξάρτητων αρχών αλλά και φαινόμενα διαφθοράς. Άλλα υποσχέθηκε και άλλα έκανε. Απέτυχε στην διαχείριση των σημαντικών κρίσεων που αντιμετωπίσαμε. Συνέδεσε το όνομά της με πολύ προβληματικές στιγμές για την Δημοκρατία όπως η αποκάλυψη των υποκλοπών, αλλά και με την αναποτελεσματικότητα να αντιμετωπίσει τις παθογένειες του Κράτους όπως πολύ δραματικά φάνηκε στην πρόσφατη τραγωδία των Τεμπών. Απέτυχε να αντιμετωπίσει το κύμα ακρίβειας που μαστίζει την ελληνική κοινωνία και ταλανίζει το μέσο νοικοκυριό.

Πριν από αυτήν είχαμε μια άλλη Κυβέρνηση, αυτή της δήθεν πρώτης φοράς αριστερά που ωστόσο ήταν μια Κυβέρνηση μιας δήθεν αριστεράς αλλά σίγουρα ακραία λαϊκίστικης αντίληψης και αντιδημοκρατικών πρακτικών με τους ΑΝΕΛ. Γέμισε υποσχέσεις και ψέματα την κοινωνία, έπαιξε στα ζάρια την παραμονή της χώρας στην Ε.Ε , έφερε ένα ακόμα Μνημόνιο, χρέωσε άλλα 100 δις. ευρώ την Οικονομία, παραχώρησε για 100 χρόνια την δημόσια περιουσία στο Υπερταμείο, τσάκισε με υπερφορολόγηση την μεσαία τάξη, υπονόμευσε τους θεσμούς, προσπάθησε με αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις να ελέγξει τα Μ.Μ.Ε και τους αρμούς της εξουσίας. Οι πολίτες θα ψηφίσουν για την Ελλάδα στην οποία αξίζει να ζούμε. Για το κράτος που θα εγγυάται το δημόσιο συμφέρον, την κοινωνική δικαιοσύνη, τη δίκαιη ανάπτυξη, τη διαφάνεια και την αξιοκρατία. Σε μια οικονομία ανθεκτική, βιώσιμη, ελληνική, με αξιοπρέπεια και ευημερία για όλους.

“Αισθάνομαι την ανάγκη από τα βάθη της καρδιάς μου να διατυπώσω ένα μεγάλο ευχαριστώ προς όλους όσους παρευρέθηκαν για την τόσο συγκινητική τους  προσέλευση, τον παλμό και τον ενθουσιασμό τους και την πίστη ότι θα τα καταφέρουμε να καταστήσουμε το ΠΑΣΟΚ και πάλι πρωταγωνιστή των εξελίξεων. Η παρουσία τους μου έδωσε πρόσθετη δύναμη να συνεχίσω την προσπάθειά μου, με ισχυρό ΠΑΣΟΚ, για να προχωρήσουν μπροστά τα Δυτικά και να επανεκλεγώ” τόνισε, αμέσως μετά τη συγκέντρωση, η κ. Γιαννακοπούλου.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου