Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Πέτρος Παππάς, Βουλευτής Κιλκίς ΣΥΡΙΖΑ/ΠΣ: Είναι βέβαιη η επανεκλογή του Στέφανου Κασσελάκη - Μπορεί να επανιδρύσει αυτό το κόμμα και να επανιδρύσει την κεντροαριστερή παράταξη στη χώρα με όρους πλέον νέους - Εδώ που φτάσαμε δεν μπορούμε να λέμε ψέματα μεταξύ μας ούτε ψέματα στον κόσμο


«Ο κος. Στέφανος Κασσελάκης θα επανεκλεγεί και θα επιβεβαιωθεί η εμπιστοσύνη της βάσης του ΣΥΡΙΖΑ/Προοδευτική Συμμαχία στο πρόσωπό του», επισήμανε ο βουλευτής Κιλκίς του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και γιατρός, κος. Πέτρος Παππά, ο οποίος σχολίασε αρνητικά την κριτική που άσκησε στον πρόεδρο του κόμματος το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος, κος. Κώστας Ζαχαριάδης.


Συγκεκριμένα, κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις του κ. Ζαχαριάδη, είπε: «Μου κάνουν εντύπωση οι δηλώσεις αυτές, δεν νομίζω ότι εξυπηρετούν αυτή τη στιγμή τη διαδικασία που έχει ανοίξει εκ νέου στο ΣΥΡΙΖΑ. Θεωρώ ότι ο Στέφανος Κασσελάκης θα επανεκλεγεί ως πρόεδρος στον ΣΥΡΙΖΑ, θα επιβεβαιώσει την εμπιστοσύνη του η βάση η οποία του έδωσε και την εντολή να τ’ αλλάξει όλα».


Μιλώντας στα «Παραπολιτικά FM» και ερωτηθείς ποιους χαρακτηρίζει ως υπονομευτές ο κ. Κασσελάκης, ο Πέτρος Παππάς, απάντησε: «Εδώ που φτάσαμε δεν μπορούμε να λέμε ψέματα μεταξύ μας ούτε ψέματα στον κόσμο, ο κόσμος καταλαβαίνει. Δεν ξέρω πόσοι είναι, δεν ξέρω πόσοι θα το ξανασκεφτούν, δεν ξέρω πόσοι το έκαναν χωρίς να έχουν ενδεχομένως κάποια υστεροβουλία νομίζοντας ότι υπερασπίζονται ενδεχομένως μια ιδεολογική καθαρότητα ή μια κομματική νομιμότητα. Θέλω να πιστεύω ότι μετά και από αυτό το δεύτερο σοκ που δοκιμάζει ο ΣΥΡΙΖΑ θα καθαρίσει η ήρα από το στάρι και πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ θα προχωρήσει στη δημιουργία ενός κεντροαριστερού ισχυρού πόλου».


«Υπάρχουν άνθρωποι, οι οποίοι δεν έχουν δεχτεί τη βούληση και τη θέληση της βάσης και της πλειοψηφίας του κόσμου του ΣΥΡΙΖΑ για αλλαγή στην ηγεσία και αντιμετώπισαν τον νέο του πρόεδρο ως ένα ξένο σώμα χωρίς να αντιληφθούν ότι στην πραγματικότητα όλοι βρισκόμαστε στην ίδια βάρκα. Υπονομεύοντας υπονομεύουν τον εαυτό τους στην πραγματικότητα, είναι τελικά αυτοκτονική συμπεριφορά γιατί όλη μαζί η βάρκα βουλιάζει με όλους μας μέσα αν υπονομεύεται ο αρχηγός του κόμματος», πρόσθεσε.


«Ο καθένας θα αναλάβει πλέον τις ευθύνες του απέναντι στον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ, απέναντι στον εαυτό του απέναντι στην πορεία του και απέναντι στο αν θέλει ή δεν θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κάποια στιγμή να ξαναέχει μια κυβερνητική φωνή», συμπλήρωσε.


«Είναι βέβαιη η επανεκλογή του Στέφανου Κασσελάκη, αν βλέπατε την ανταπόκριση του συνεδρίου, αλλά μιλώντας και με τη βάση του ΣΥΡΙΖΑ/ΠΣ, δεν θεωρώ ότι τίθεται θέμα μη εκλογής του κου. Στέφανου Κασσελάκη και αυτό που θα κάνει όταν εκλεγεί άλλη μια φορά είναι πραγματικά να επανιδρύσει αυτό το κόμμα και να επανιδρύσει την κεντροαριστερή παράταξη στη χώρα με όρους πλέον νέους», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου