Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Κατερίνα Νοτοπούλου: Οι διχαστικές λογικές ήρθαν από τα πάνω - Εγώ δεν νιώθω ότι υπάρχουν δύο πλευρές στον ΣΥΡΙΖΑ/ΠΣ - Ο Αλέξης Τσίπρας μας φέρνει όλους μπροστά στις ευθύνες μας


Με αιχμές απέναντι στο Στέφανο Κασσελάκη, αλλά και τονίζοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα προχωρήσει με ενότητα στην επόμενη μέρα, μετά το θυελλώδες συνέδριο το περασμένο Σαββατοκύριακο, τοποθετήθηκε η βουλεύτρια Α' Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ/ΠΣ και μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος, Κατερίνα Νοτοπούλου, μιλώντας στο Attica TV. Απαντώντας στο ερώτημα για το ποιο είναι το «μετά» του συνεδρίου, σημείωσε: «το ‘μετά’ είναι αυτό που θα έπρεπε να συμβαίνει τόσο καιρό, αξιωματική αντιπολίτευση με υπεύθυνη στάση, που απαντά στα προβλήματα των πολιτών και δίνει διέξοδο».


«Ο Αλέξης Τσίπρας αυτό που έκανε ήταν να μας φέρει όλους μπροστά στις ευθύνες μας», τόνισε, εξηγώντας ότι η παρέμβαση του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ήρθε μέσα σε κλίμα αναταραχής στα όργανα του κόμματος. «Δεν μπορούσαμε όταν υπήρξε μια διχαστική από τα πάνω λογική, να προχωρήσουμε σαν αυτό να μην είχε συμβεί», είπε χαρακτηριστικά. «Ο Αλέξης Τσίπρας μας θύμησε ότι μπροστά μας πρέπει να είναι μόνο ο ελληνικός λαός. Όχι εσωκομματικές έριδες, όχι φαινόμενα αλαζονείας, όχι παρελκυστικά φαινόμενα που παραλύουν ένα κόμμα αντί να το κάνουν πιο ελκυστικό». 


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου