Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Σέρβοι και Αλβανοί...μαζί!!!


Την ίδια ώρα που οι πολύ άσχημες εικόνες από τον αγώνα της Σερβίας με την Αλβανία είναι ακόμη νωπές και οι εθνικιστικές φωνές από τις δύο χώρες συνεχίζουν το… πανηγύρι, πέντε ποδοσφαιριστές δείχνουν το πραγματικό πρόσωπο του αθλητισμού.

Όπως αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα της Λάτσιο στο facebook, πέντε παίκτες του συλλόγου -δύο από τη Σερβία και τρεις από την Αλβανία- έστειλαν ηχηρό μήνυμα ειρήνης και φιλίας των δύο λαών. 

Οι Σέρβοι Τζόρτζεβιτς και Μπάστα και οι Αλβανοί Τσάνα, Μπερίσα και Στρακόσια έδωσαν τα χέρια σε μια συμβολική κίνηση που αποδεικνύει πως τα δύο έθνη δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν. Χαρακτηριστικό είναι το σχόλιο της φωτογραφίας «μαζί».




Μάλιστα ο Τζόρτζεβιτς σε Μέσο της Ιταλίας ξεκαθάρισε: «Θέλω να τονίσω κάτι, τώρα που έχουν ηρεμήσει κάπως τα πράγματα. Δεν υπάρχει καμία διαμάχη με τους Αλβανούς συμπαίκτες μας. Μίλησα σε εντελώς φιλικό κλίμα με τους Μπερίσα και Τσάνα στο Βελιγράδι. Στη Λάτσιο έχουμε ένα κοινό στόχο κι αυτός είναι οι νίκες. Από όταν γύρισα στη Ρώμη όλα είναι όπως πριν και η σχέση μας με τους Τσάνα και Μπερίσα παραμένει η ίδια. Μάλιστα, μιλήσαμε για ότι συνέβη αλλά πάντα σε φιλικό κλίμα». 

πηγή: www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου