Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Ψάχνεται για ΠΑΟΚ ο Ίβανσιτς

Ο Αντρέας Ιβανσιτς είναι δυσαρεστημένος από τον μικρό χρόνο συμμετοχής του στην Λεβάντε και ο ΠΑΟΚ φαίνεται να μην είναι αδιάφορος για την περίπτωσή του, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Metrosport".
Οπως αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ: "Πρόκειται για τον 31χρονο (είχε γενέθλια στις 15 Οκτώβρη) Αυστριακό μεσοεπιθετικό που από το 2013 αγωνίζεται στην Λεβάντε έχοντας πάρει ελεύθερη μεταγραφή από την γερμανική Μάιντς.
Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού είναι δυσαρεστημένος από τον λίγο χρόνο συμμετοχής του στην ισπανική ομάδα καθώς έχει αγωνιστεί μόλις σε τέσσερις αγώνες και στους περισσότερους ως αλλαγή.
Μάλιστα πριν από μερικές μέρες παραχώρησε συνέντευξη με αφορμή το ότι για πρώτη φορά δεν κλήθηκε στην Εθνική Ομάδα της Αυστρίας για τους προκριματικούς αγώνες και απάντησε σε σχετικό ερώτημα: "Επιτρέψτε μου να μην κάνω κάποιο σχόλιο..."
Ο Ίβανσιτς έχει συμβόλαιο μέχρι το 2016 με την ισπανική ομάδα και μένει να φανεί αν θα κινήσει διαδικασίες για να αποχωρήσει.
Ο ΠΑΟΚ δείχνει να μην είναι αδιάφορος για την περίπτωση του και μένει να φανεί αν πράγματι εξετάζουν την απόκτηση του έστω και με την μορφή δανεισμού σε πρώτη φάση". 

πηγή: www.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου