Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Ματαιώθηκε αγώνας κυπέλλου γιατί δεν πληρώθηκαν οι διαιτητές


Ο αγώνας της Νίκης Βόλου με την Ζάκυνθο για την δεύτερη αγωνιστική του κυπέλλου Ελλάδας δεν ξεκίνησε ποτέ, διότι οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να βρουν τα λεφτά για να πληρωθεί η διαιτησία.


   Ακόμα ένα γεγονός το οποίο μόνο καλό δεν κάνει στην εικόνα του πρωταθλήματος μας, συνέβη στον αγώνα κυπέλλου ανάμεσα στη Νίκη Βόλου και την Ζάκυνθο. Το ματς ματαιώθηκε με υπαιτιότητα των γηπεδούχων, καθώς δεν αποζημιώθηκαν οι διαιτητές στην ώρα τους κι έτσι ο Βοσκάκης ο οποίος είχε ορισθεί να διευθύνει τον αγώνα έκλεισε το φύλλο αγώνα χρεώνοντας την ομάδα της Μαγνησίας την μη έναρξη της αναμέτρησης.

   Η διοίκηση της Νίκης Βόλου δεν μπόρεσε να βρει τα απαραίτητα χρήματα, ούτε και με το πέρας των 30 λεπτών που έδωσε ο Βοσκάκης σαν περιθώριο. Έτσι και παρά τις προσπάθειες των διοικούντων της Νίκης, ο διαιτητής αποφάσισε να μην περιμένει άλλο και έκλεισε το φύλλο αγώνα.

   Πλέον το λόγο έχει ο αθλητικός δικαστής ο οποίος θα εξετάσει το φύλλο αγώνα και θα κρίνει για το ποια θα είναι η τιμωρία της ομάδας της Μαγνησίας. Πάντως σύμφωνα με τον κανονισμό ο αγώνας κατοχυρώνεται με 3-0 υπέρ της Ζακύνθου, καθώς είναι η ομάδα που δεν είναι υπαίτια για την μη έναρξη της αναμέτρησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου