Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Πόσα πληρώνουν οι οπαδοί για την "καψούρα" τους;;;


Η Πρέμιερ Λιγκ, αν και θεωρείται το πρωτάθλημα με τα πιο ακριβά εισιτήρια, δεν έχει τα πρωτεία, αφού κατά μέσο όρο, με εισιτήριο 36 ευρώ ένας Άγγλος οπαδός μπορεί να προμηθευτεί 14,3 εισιτήρια την εβδομάδα χάρη στο εισόδημα των 514 ευρώ.



Στην πρώτη, άχαρη θέση βρίσκεται η Κίνα, καθώς οι εβδομαδιαίες αποδοχές που φτάνουν στα 175 ευρώ και με κόστος εισιτήριο τα 13 ευρώ, επιτρέπουν σε έναν οπαδό να εξασφαλίσει 14 εισιτήρια.

Αμέσως μετά έρχεται η Βραζιλία και η πρώτη κατηγορία της χώρας, με εισιτήριο στις 16 ευρώ, εβδομαδιαίο εισόδημα στα 225 και 14 εισιτήρια για τον φίλαθλο.

Αρκετά συμφέρουσα, φυσικά, θεωρείται η Bundesliga, με εισιτήριο στα 24 ευρώ, ποσό που επιτρέπει σε κάποιον να πάρει 27,3 κομμάτια την εβδομάδα με τις απολαβές που φθάνουν στα 654 ευρώ εβδομαδιαίως.

Η έρευνα της «Daily Mail» περιλαμβάνει και την Ελλάδα, όπου σε έναν... υποτιθέμενο μηνιαίο μισθό που θα έφτανε και ξεπερνούσε τα 1.500 ευρώ, αναφέρεται πως με τα περίπου 377 ευρώ την εβδομάδα και μέσο όρο κόστος εισιτηρίου λιγότερο των 10 ευρώ (!), ένας οπαδός θα μπορούσε να πάρει 45 εισιτήρια!



πηγή: www.gazzetta.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου