Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Κάρολ ο άγρυπνος ήρωας (pics)



Οι φίλαθλοι της Νοτς Κάουντι είχαν σε πολύ μεγάλο σεβασμό τον Ρόι Κάρολ για τη μέχρι στιγμής παρουσία του στην ομάδα τους ωστόσο από εδώ και πέρα θα πίνουν... νερό στο όνομά του.

Αιτία ο εντυπωσιακός ζήλος και ο απαράμιλλος επαγγελματισμός που έδειξε ο 37χρονος κίπερ καθώς μέσα σε λιγότερο από ένα 24ωρο (18 ώρες για την ακρίβεια!) πρόλαβε και έπαιξε σε δύο επίσημους αγώνες σε δύο διαφορετικές χώρες.



Αρχικά, ο πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού υπερασπίστηκε την εστία της Βόρειας Ιρλανδίας στο Βουκουρέστι, με την εθνική ομάδα της χώρας του να γνωρίζει την ήττα με 2-0 από τη Ρουμανία στην 4η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2016 και να υποχωρεί στη 2η θέση του ομίλου.

Σε αυτό το ματς σταμάτησε το αήττητο σερί τριών αγώνων που έτρεχε η ομάδα του Μάρτιν Ο'Νιλ, με τον Κάρολ να έχει πάντως θετική παρουσία όπως πιστοποιούν οι έξι επεμβάσεις που πραγματοποίησε και να ψηφίζεται ως ο κορυφαίος του αγώνα από τους Βορειοιρλανδούς φιλάθλους.

Αμέσως μετά τον αγώνα ο Κάρολ δεν έχασε χρόνο, πήρε αεροπλάνο, και αφού κάλυψε περίπου 1.700 μίλια μέσα σε πεντάωρο σχεδόν ταξίδι έφτασε στην Αγγλία τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των αγγλικών ΜΜΕ, ο 37χρονος κίπερ κοιμήθηκε μόλις τρεις ώρες και αφού "γέμισε τις μπαταρίες" του εμφανίστηκε κανονικά στην "Ricoh Arena", όντας στη βασική ενδεκάδα της Νοτς Κάουντι στο εκτός έδρας ματς με την Κόβεντρι για τη Ligue 1.

Σε αυτό μάλιστα το παιχνίδι ο Κάρολ όχι μόνο ήταν βασικός αλλά πανηγύρισε και μία σπουδαία επιτυχία με τους συμπαίκτες του, καθώς ο ίδιος διατήρησε ανέπαφη την εστία του και ο Κέρτις Τόμπσον χάρισε τη νίκη στην Νοτς Κάουντι σκοράροντας στο 72ο λεπτό.



"Για μένα, το να παίζω με τη Νοτς Κάουντι στο αγγλικό πρωτάθλημα, είναι κάτι το φανταστικό. Ουδείς είχε δείξει ενδιαφέρον για μένα το καλοκαίρι και ο Σον Ντέρι μου έδωσε την ευκαιρία να επιστρέψω στην Αγγλία, οπότε είναι μεγάλη χαρά για μένα να έρχομαι εδώ και να παίζω για τη Νοτς Κάουντι.

Νομίζω ότι κοιμήθηκα μόλις 2 ή 3 ώρες πριν το ματς και το πιθανότερο είναι πως θα κοιμηθώ για τις επόμενες δύο ημέρες", δήλωσε ο Κάρολ μετά την επικράτηση της Νοτς Κάουντι απέναντι στην Κόβεντρι, ματς στο οποίο η ομάδα του κράτησε για 9η φορά τη φετινή σεζόν απαραβίαστη την εστία της.

πηγή: www.sport24.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου