Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

"Think Right | O Λόγος των Νέων για την Κεντροδεξιά του αύριο" την Τρίτη 30 Ιουνίου στο ΠΑΜΑΚ


Το "Think Right | O Λόγος των Νέων για την Κεντροδεξιά του αύριο" και το Ινστιτούτο Πολιτικών Ερευνών "Κέντρο Αστικής Μεταρρύθμισης" σας προσκαλεί στην πρώτη του εκδήλωση γνωριμίας την Τρίτη, 30 Ιουνίου στο Αμφιθέατρο 12 του Πανεπιστημίου Μακεδονίας

Tο Κέντρο Αστικής Μεταρρύθμισης αποτελεί ένα Κέντρο Ερευνών και Μελέτης της πολιτικής πραγματικότητας, που ιδρύθηκε από μία ομάδα νέων πολιτών με σκοπό την ανανέωση του πάθους για τα κοινά και την συμβολή στην περαιτέρω ανάπτυξη του φιλελεύθερου μεταρρυθμιστικού κέντρου και της κεντροδεξιάς. 

H εκδήλωση αυτή πραγματοποιείτε με σκοπό να τους γνωρίσετε και να μπορέσουν να σας εκθέσουν αναλυτικά το έργο και τις απόψεις τους προσπαθώντας να βρούνε κάποιο αντίκρισμα και στις δικές σας απόψεις. 

Eίναι καιρός για φρέσκες, νεανικές πολιτικές λύσεις που θα απευθύνονται στα πραγματικά αίτια των προβλημάτων χωρίς φοβίες και taboo αλλά με ειλικρινή διάθεση για αλλαγές προόδου χαρακτηρισμένες από το φιλελεύθερο πνεύμα.


Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου

Η πλατφόρμα "Think Right - O Λόγος των Νέων για την Κεντροδεξιά του αύριο" υπό την αιγίδα του Ινστιτούτου Πολιτικών Ερευνών "Κέντρο Αστικής Μεταρρύθμισης" σας προσκαλεί στην πρώτη της εκδήλωση γνωριμίας την Τρίτη, 30 Ιουνίου στο Αμφιθέατρο 12 του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Tο Κέντρο Αστικής Μεταρρύθμισης αποτελεί ένα Κέντρο Ερευνών και Μελέτης της πολιτικής πραγματικότητας, που ιδρύθηκε από μία ομάδα νέων πολιτών με σκοπό την ανανέωση του πάθους για τα κοινά και την συμβολή στην περαιτέρω ανάπτυξη του φιλελεύθερου μεταρρυθμιστικού Κέντρου και της Κεντροδεξιάς. 

H εκδήλωση μας αυτή θα πραγματοποιηθεί με σκοπό να μας γνωρίσετε και να μπορέσουμε να σας εκθέσουμε αναλυτικά το έργο και τις απόψεις μας προσπαθώντας να βρούμε αντίκρισμα και στις δικές σας απόψεις. Eίναι καιρός για φρέσκες, νεανικές πολιτικές λύσεις που θα απευθύνονται στα πραγματικά αίτια των προβλημάτων χωρίς φοβίες και taboo αλλά με ειλικρινή διάθεση για αλλαγές προόδου χαρακτηρισμένες από το αστικό πνεύμα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως εξής:

18.30-18.45: Προσέλευση
18.45-19.00: Χαιρετισμός
19.00-19.10: ‘’Το ΚΕΑΣΜ και η λειτουργία του’’,  Ιωάννης Κανταράκης Γενικός Γραμματέας
19.10-19.20: ‘’Οι Επιτροπές Πολιτικής και το έργο τους’’, Νικος Παπάζογλου Αντιπρόεδρος
19.20-19.30: ‘’Το ΚΕΑΣΜ, διευρύνσεις και συνεργασίες’’, Σταυρός Μπακολας, Μέλος ΔΣ
19.30-19.40: ‘’Γίνε και εσυ μέλος, προνόμια και δραστηριότητες’’, Κώστας Στρακας Μέλος ΔΣ
19.40-19.55: ‘’Think Right -  Ο λογος των νέων για την Κεντροδεξιά του αυριο, Ιωαννης Π. Χουντής, Προεδρος
20.00-20.20: Ερωτήσεις και Απαντήσεις με το Κοινό (Q&A)
20.20-20.35: ‘Το Δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου, Εισαγωγή’’, Κώστας Τομαρας Μελος ΔΣ
20.35-20.50: ‘’Τι σημαίνει για εσάς Κεντροδεξιά; Αποκλίσεις και ταυτίσεις, Εισαγωγη’’, Μανώλης Σκρέκας Μέλος ΔΣ
20.50-21.00 Αποφώνηση - Συμπεράσματα

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου