Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

Τριάδα... σεντονιού για την Τετάρτη!



Δεν ήταν κακή χθες η βραδιά, αν μετρούσε το γκολ της Λεβερκούζεν βέβαια θα ήμουν (και ήμασταν) πολύ πολύ καλύτερα. Χάρηκα ιδιαίτερα που το βασικό bet, το αμφίτερμα στη Λισσαβώνα, πέρασε για... πλάκα και ήδη σημειώνω, για να ποντάρω πολύ νωρίς, τα εξής: την πρόκριση της Λεβερκούζεν επί της Λάτσιο, διότι δεν βλέπω τον άσο για πάνω από 1.60 - 1.70 και ξανά αμφίτερμα μεταξύ ΤΣΣΚΑ και Σπόρτινγκ. Μη σας πω και σκοράκι 1-1 με πορτογαλική πρόκριση, ο Ζόρζε Ζέσους έχει κάνει ήδη εξαιρετική δουλειά.

 Επί των αποψινών, ως επί το πλείστον για την Σκεντέρμπεου τα έγραψα από χθες ποντάροντας στο 4.00 της πρόκρισής της. OK, προφανώς και υπάρχει διαφορά δυναμικότητας. Εξ ου και το διπλό δεν ξεπερνά το 1.90 αλλά είναι η Ντινάμο Ζάγκρεμπ για 1.90; Σαφώς και όχι κι ας αξίζει ένας παίκτης της, όπως ο Αριάν Αντέμι, όσο όλη Σκεντέρμπεου, μην ξεχνάτε πως οι Κροάτες είναι... εργαστήριο παραγωγής ταλέντων (έσχατο ο Κόβατσιτς, που κλείνει στη Ρεάλ ύστερα από 2,5 σεζόν στην Ιντερ).

Για να επιβεβαιωθεί το σενάριό μου, ήτοι να προκριθούν οι Αλβανοί, θα πρέπει απόψε να νικήσουν ή έστω να μην ηττηθούν (δεν τους έχω χαμένο από χέρι στο Ζάγκρεμπ). Και, όπως λέει και μια ψυχή, γαύρος από κούνια ο φίλος μου, "πού πας με Μασάδο μωρή Ντινάμο;". Και με Σίντλεφελντ, πλέον, αλλά λογικά δεν θα είναι βασικός καθώς στόπερ παίζουν οι Σιμούνοβιτς, Σίγκαλι και μπροστά ο Χιλιανός Ανχελο Ενρίκες με 29 γκολ σε 37 ματς πέρυσι. Τεράστια η απουσία του στόπερ Αντέμι, παίζει να παραταχθεί και με 4-1-4-1 με μόνο χαφ (ναι, σωστά μαντέψατε) τον Μασάδο...

Για απόψε το ασιατικό +0,5, η διπλή ευκαιρία 1Χ δηλαδή, που κινείται στο 1.95 είναι η επιλογή μου από το ματς του Ελμπασάν.

Κατά τα λοιπά, στο ματς του "Ερνστ Χάπελ", μεταξύ Ραπίντ και Σαχτάρ, απόρησα βλέποντας το goal/goal αρκετά πιο υψηλά από όσο το περίμενα, δηλαδή κάπου στο 1.40 - 1.50. Στο 1.75 το βρήκα και προφανώς, στα μάτια μου, δείχνει value.


Το πλήρες άρθρο και ο τρόπος στοιχηματισμού στο ilovebet.com.

Νίκος Μποζιονέλος (Facebook page, Twitter και Google+)


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου