Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

Πάμε με την έδρα στο ντέρμπι της Λισσαβόνας!




Καλησπέρα σας φίλοι και φίλες. Σάββατο σήμερα και θα ασχοληθούμε κλασσικά με τον νταλκά μας.


Πάμε γρήγορα γρήγορα στις επιλογές μας.

Πρώτη επιλογή από την μαγευτική Πρέμιερ Λιγκ. Στην Ουαλία λοιπόν η Σουόνσι υποδέχεται την Νόργουϊτς. Η ομάδα Γκουιντολίν βρίσκεται σε καλό μομέντουμ μιας και πήρε μεγάλο διπλό μέσα στο «Έμιρεϊτς». Από την άλλη η Νόργουϊτς βρίσκεται στο χειρότερο σημείο της με 5 ήττες στα 6 τελευταία. Άσος σε απόδοση 2,05.

Δεύτερη επιλογή έρχεται από τη Γαλλία. Στο «Γκραντ Σταντ Λιλ» η Λιλ υποδέχεται την Ρεμς σε ένα εξάποντο αγώνα μιας και τις δύο ομάδες τις χωρίζουν μόνο 2 βαθμοί. Χάλασε το αήτηττο των 5 σερί παιχνιδιών με ήττα στο Μονπελιέ και θέλει να επανέλθει. Η Ρεμς έρχεται από εμφατική νίκη με την Μπορντό και ίσως επηρεαστεί. Πάμε με τους «λιλουά» και τον άσο σε απόδοση 1,90.

Τρίτη μας στάση θα είναι στην Ισπανία και στο Χετάφε, προάστιο της Μαδρίτης. Η τοπική ομάδα υποδέχεται την Σεβίλλη του Έμερι. Προέρχεται από 6 σερί ήττες με τελευταία αυτή μεσοβδόμαδα από την Λας Πάλμας με 4-0. Ο μέσος της Λασέν δήλωσε: «Είμαστε σκατά. Πάμε ολοταχώς για την Σεγούντα.» Αυτό αντικατοπτρίζει την κατάσταση της ομάδας.Καλή εντός έδρας με 6 νίκες το αντίθετο συμβαίνει στη Σεβίλλη που δεν έχει ακόμα νίκη εκτός έδρας (η μοναδική ομάδα στην Πριμέρα). Η ομάδα του Έμερι παίζει την Πέμπτη στη Βασιλεία για τους «16» του Γιουρόπα Λιγκ και ο τεχνικός της κάνει ροτέισον. Αν δεν κερδίσει και αυτήν την Χετάφε η Σεβίλλη τότε εκτός έδρας νίκη δεν θα κάνει. Διπλό σε απόδοση 2,00.

Τέταρτη μας επιλογή θα είναι από την Πορτογαλία. Το ντέρμπι της Λισσαβώνας ανάμεσα στην Σπόρτινγκ και την Μπενφίκα. Ο Ζεσούς (τεχνικός της Σπόρτινγκ) ήταν 6 χρόνια στον πάγκο της Μπενφίκα και μεγαλούργησε. Η ομάδα του έχει κερδίσει την Μπενφίκα φέτος παντού. 0-3 στον πρώτο γύρο, 2-1 στο Κύπελλο και 0-1 στο Σούπερ Καπ. Σαν να λέμε της έχει πάρει λίγο τον αέρα. Φορμαρισμένες και οι δύο αλλά η Σπόρτινγκ έχει το μυαλό της στο πρωτάθλημα ενώ η Μπενφίκα και στον επαναληπτικό του Τσάμπιονς Λιγκ με την Ζενίτ την Τετάρτη. Άσος σε απόδοση 2,40.


Συνοπτικά:

Σουόνσι-Νόριτς 1  2,05


Λιλ-Ρεμς  1  1,90


Χετάφε-Σεβίλλη 2  2,00


Σπόρτινγκ Λισ.-Μπενφίκα 1  2,40



Συνολική απόδοση: 18,6

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου