Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

Κορυφή με Γιούβε και Άγιαξ!




Μετά την χθεσινή ατυχία πάμε στα ματς της Κυριακής που κάποια έχουν ξεκινήσει ήδη και θα ασχοληθούμε με αυτά μετά τις 15.30.

Πρώτη στάση μας στην Ολλανδία όπου η Βίλεμ υποδέχεται τον Άγιαξ. Δεν μπορεί να κοντράρει τον «Αίαντα» η Βίλεμ που είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην κατηγορία μαζί με την Αϊντχόφεν. Διπλό σε απόδοση 1,75.

Δεύτερη επιλογή από την γειτονική Ιταλία εκεί όπου η Αταλάντα υποδέχεται την Γιουβέντους. Η «γηραιά κυρία» θέλει να ξεφύγει ξανά από την Νάπολι μετά την χθεσινή νίκη τους με την Κιέβο. Η Αταλάντα έχει διαφορά 7 πόντων από την ζώνη του υποβιβασμού και δύσκολα να κοντράρει την Γιούβε. Διπλό σε απόδοση 1,50.

Τρίτη στάση μας στην επίσης γειτονική Τουρκία. Η Κόνιασπορ υποδέχεται την Τραμπζονσπόρ. Οι γηπεδούχοι έρχονται από τη μεγάλη πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου αποκλείοντας την Μπεσίκτας. Οι φιλοξενούμενοι πηγαίνουν στο Ικόνιο χωρίς 9 παίκτες. Άσος και 2,10.

Τέταρτη και τελευταία επιλογή μας από την Ιβηρική χερσόνησο εκεί όπου η Χιχόν υποδέχεται την Μπιλμπάο. Μετά την 4άρα μεσοβδόμαδα επί της Λα Κορούνια, η Μπιλμπάο έρχεται με φόρα ενώ η Χιχόν έχασε και αυτή με 4άρα από την Εσπανιόλ. Διπλό σε απόδοση 2,00.



Συνοπτικά:


Βίλεμ-Άγιαξ 2  1,75


Αταλάντα-Γιουβέντους 2  1,50


Κόνιασπορ-Τραμπζονσπόρ 1  2,10


Σπόρτινγκ Χιχόν-Αθλέτικ Μπιλμπάο 2 2,00


Συνολική απόδοση: 11


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου