Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

Γκολ, σκόρερ, κάρτες-Του Νίκου Μποζιονέλου




Να πω ότι δεν το είχα γράψει, χθες. Το είχα! "Στο Τσέλσι – Παρί δεν αποκλείω το διπλό του 2.70 (...),στο 2.40 το over 1,5 της Παρί που μου γυροφέρνει το μυαλό". Κώλωσα, έπαιξα πιο... λάσκα με δυάδα από ένα γκολ Μπενφίκας (sic) και Παρίς (εξίσου sic) και πληρωθήκαμε δυάδα του 2.32


Κι αν ο μαλάκας ο Ιβάνοβιτς δεν έπαιρνε κάρτα στο τέλος, θα είχε πληρώσει και το under 5,5 στο 2.08 αλλά ας είναι... Φρέσκα κουλούρια, οκτώ ματς απόψε για το Europa League, πιο... μαζεμένο από τα 16 προ δύο εβδομάδων. Και θυμίζω κάτι, και σε σας στον εαυτό μου: οπαδισμός στο στοίχημα δεν χωρά! Βέβαια, από την άλλη, κρατιέμαι πάρα πολύ να μην φορτώσω τον άσο της Λίβερπουλ... Θα επιστρέψω, στο τέλος, σε αυτό. Πάντως το goal/goal στο 2.05 δείχνει υψηλότατο...  Κατά τα λοιπά...:

Ντόρτμουντ - Τότεναμ: αήττητη μέσα στο 2016 η Ντόρτμουντ, εξαιρετικό ποδόσφαιρο το τελευταίο δίμηνο από την Τότεναμ. Απαράδεκτο το 1.50 του άσου, με τη σκέψη ότι οι Βεστφαλοί αν βρεθούν σε βραδιά τα δύο γκολ δείχνουν μάλλον εφικτά, πληρώνει 1.60.
Βιγιαρεάλ - Λεβερκούζεν: και ο Μαρθελίνο και ο Ρόγκερ Σμιντ αμφισβητούνται, ειδικά ο Γερμανός. Mε (σημαντικές) ελλείψεις και οι δύο, φοβάμαι πως η πρόκριση επί της Νάπολι έφερε... τουπέ στους Λεβαντίνους ενώ η Μπάγερ δείχνει αυτοσυγκέντρωση και ψυχραιμία παρά την κρίση. Αν έπαιζα σημείο θα ήταν διπλό... Πόνταρα όμως ένα γερμανικό γκολ.
Αθλέτικ Μπιλμπάο - Βαλένθια: τέταρτο "εμφυλιακό" ματς στην Ευρώπη για την Αθλέτικ, 16ο (!) για τη Βαλένθια. Σημείο αναφοράς ο πρώην Λεβαντίνος και πρώτος σκόρερ (7 γκολ) της φετινής διοργάνωσης, Αρίτς Αντούριθ. Χαμηλά στο 1.70 ο άσος, μια ζαριά σε γκολ Αντούριθ ίσα ίσα για το τζέρτζελο στο 2.20 δεν είναι κακή αλλά έρχεται από μικροτραυματισμό, σε καλύτερο momentum δείχνει ο Μουνιαΐν.
Φενερμπαχτσέ - Μπράγκα: ΟΚ, φαβορί η Φενέρ στο κατάμεστο "Σουκρού Σαράτσογλου" αλλά ο Βίτορ Περέιρα έχει να τα βάλει με μια ομάδα που είναι επί 15 σερί ματς αήττητη, που την Κυριακή «καθάρισε» την Πόρτο και δεν ηττηθεί μόνο σε τρία στα τελευταία 37! Αν βάλουν ένα οι Πορτογάλοι, είναι στο 1.60+.
Σπάρτα Πράγας - Λάτσιο: δύο από τις μόλις τρεις αήττητες ομάδες του Europa, καλή έδρα η "Χενεράλι Αρίνα"... Δίκαια ο άσος στο 2.60 πάντως, η Λάτσιο δεν κάνει τυχαία μέτρια πορεία, αντιθέτως στην Ευρώπη είχε ρέντα. Απόψε;
Σαχτάρ Ντόνετσκ - Αντερλεχτ: η Αντερλεχτ στο τελευταίο καρέ επίσημων αγώνων της νίκησε μόνο τον Ολυμπιακό, κι αυτόν στην παράταση και αναμετράται με μια ομάδα εξαιρετική, ειδικά αν βρει χώρους στο αντίπαλο μισό γήπεδο. Επεσε πολύ ο άσος, στο 1.60 πια, στο 2.10 να μη σκοράρει η Αντερλεχτ (χμ...), στο 1.80 το over 1,5 των Ουκρανών που κράτησα απορρίπτοντας εντέλει το 1.90 του αμφιτέρματος.
Βασιλεία - Σεβίλλη: αρχές Μαρτίου και η Σεβίλλη δεν έχει ούτε μια νίκη σε 18 επίσημα ματς μακριά από την Ανδαλουσία, σε Primera (0-9-5) και Ευρώπη (0-0-4)! Ανεξήγητο, και παίζει σε μια πολύ σκληρή έδρα απόψε αλλά οι απουσίες των Εμπολο και Μπιάρνασον είναι σημαντικές. Στο 2.20 το διπλό, απορριπτέο εννοείται, στο 1.80 το αμφίτερμα αρκεί. 
Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: είχα αμελήσει να δω ποιος σφυρίζει. Ισπανός, ο Χουάν Βελάσκο Καρμπάγιο, από τους καλούς διαιτητές, λίγο καρτάκιας, δύσκολα δίνει πέναλτι ή αποβολή. Το under 4,5 κάρτες σε τιμή αουτσάιντερ (1.95) δεν το λες και κακό, φέτος στην Premier βγήκαν τρεις (στο 3-1) και δύο (στο 0-1)

Το πλήρες άρθρο, οι επιλογές της Πέμπτης και ο τρόπος στοιχηματισμού στο ilovebet.com.

Νίκος Μποζιονέλος (Facebook page, Twitter, Google+ αλλά και προσωπικό facebook group)







Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου