Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Δύο ματς, καρέ επιλογών... σεντονιού-Του Νίκου Μποζιονέλου



Πέρασε για πλάκα χθες το over 9,5 κόρνερ (1.70) στο Ρεάλ Μαδρίτης – Ρόμα αλλά στο Βόλφσμπουργκ – Γάνδη δεν βγήκε ούτε κάρτα.

Είπαμε... Για το τζέρζελο, όπως και απόψε. Περισσότερο παιχνίδι, με μεγαλύτερο ποντάρισμα, θα γίνει αύριο.

Στο Ζενίτ – Μπενφίκα είναι… τίμιο το 1.60 του να σκοράρουν οι Λουζιτανοί απλά, ένα γκολ ενώ στο Τσέλσι – Παρί δεν αποκλείω το διπλό του 2.70 αλλά αρχικώς προτίμησα να ασχοληθώ με σκόρερ. Και το 3.80 του Λούκας Μόουρα (λογικά αυτός ξεκινά και όχι ο Καβάνι) μου κόλλησε… Oπως μου κόλλησε το ότι η Παρί δεν έχει νικήσει ποτέ στην Αγγλία (3-3-0) ενώ η Τσέλσι δεν έχει χάσει ποτέ στο Λονδίνο από Γάλλους (4-3-0).

Καλό δείγμα. Με τους Αθπιλικουέτα και Μπαμπά στα άκρα θαρρώ ότι η Τσέλσι θα έχει δύσκολο βράδυ στα μετόπισθεν, όσο κι αν το ψάχνει ο Γκους Χίντινκ σκεπτόμενος μέχρι και αλλαγή συστήματος. Στο 2.00 να μπει γκολ μετά το 28', μια άλλη σκέψη, στο 2.40 το over 1,5 της Παρί που μου γυροφέρνει το μυαλό (σαν όνειρο σκοράκι στυλ 2-2), στο 1.45 το over 0,5 της. Λέτε;

Ο Φέλιχ Μπριχ το σφυρίζει το ματς στο Λονδίνο, το line είναι στις 5,5 κάρτες, δείχνει μάλλον μεγάλο όταν έχουν 2 και 1,7 κατά μέσο όρο φέτος, αντίστοιχα.

Το πλήρες άρθρο, οι επιλογές της Τετάρτης και ο τρόπος στοιχηματισμού στο ilovebet.com.

Νίκος Μποζιονέλος (Facebook page, Twitter, Google+ αλλά και προσωπικό facebook group)







Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου