Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

Υπουργικό, ΠτΔ και Ιερά Σύνοδος σήμερα το απόγευμα για το Σκοπιανό

Αποτέλεσμα εικόνας για fyrom greece

Στην Αθήνα βρίσκεται ο πρωθυπουργός μετά το ταξίδι στο Νταβός και ήδη στο Μέγαρο Μαξίμου έχουν ξεκινήσει οι συσκέψεις για το Σκοπιανό, ενώ στις 15:00 θα γίνει μίνι υπουργικό συμβούλιο υπό τον Αλέξη Τσίπρα. 

Στη σύσκεψη θα συμμετέχει το σύνολο της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εξωτερικών

Το πρωί ενημέρωσε Καμμένο και Κοτζιά

Νωρίς το πρωί ο πρωθυπουργός είχε συναντήσεις με τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά και τον υπουργός Εθνικής Αμυνας προκειμένου να τους ενημερώσει για όλες τις τελευταίες εξελίξεις στο Σκοπιανό και τα επόμενα βήματα στο ονοματολογικό στον απόηχο του Νταβός.

Σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα το απογευμα ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο.

Εως τώρα, πάντως, δεν έχει γίνει γνωστό αν θα το πράξει αυτό ο πρωθυπουργός σε Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών υπό τον κ. Παυλόπουλο ή αν θα πάει σε κατ' ιδίαν συναντήσεις με τους πολιτικούς αρχηγούς. 

Πάντως πιθανο να γινει αυριο Σάββατο! 

Σήμερα συνεδριάζει και η Διαρκής Ιερά Σύνοδος

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα συνεδριάζει, εκτάκτως, η Διαρκής Ιερά Σύνοδος, στον απόηχο του συλλαλητηρίου της Θεσσαλονίκης για το Σκοπιανό, όπου μετείχαν εννέα Μητροπολίτες της Βορείου Ελλάδος, άλλα και ενόψει του νέου συλλαλητηρίου στο Σύνταγμα την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου