Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

Φώφη VS Τσίπρα: Πρόσεξε πολύ, γιατί με αυτά που κάνεις διχάζεις τους Έλληνες

Αποτέλεσμα εικόνας για φωφη γεννηματα 2018

Σύγκρουση Αλέξη Τσίπρα-Φώφης Γεννηματά ξέσπασε πριν ακόμη συναντηθούν, για να συζητήσουν τις εξελίξεις στο θέμα των Σκοπίων.

Η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης διεμήνυσε στα ΜΜΕ πως ζήτησε τηλεφωνικά από τον πρωθυπουργό να συγκαλέσει το συμβούλιο πολιτικών αρχηγών υπό τον πρόεδρο της Δημοκρατίας. Και τόνισε πως τον κατηγόρησε για μυστική διπλωματία, τη στιγμή που δεν έχει εξασφαλίσει συναίνεση ούτε καν μέσα στην κυβέρνησή του. «Πρόσεξε πολύ, γιατί με αυτά που κάνεις διχάζεις τους Έλληνες«, φέρεται να τού είπε.

Ωστόσο, κυβερνητικός αξιωματούχος αμφισβήτησε πως υπήρξε τέτοια συζήτηση: «Η κυρία  Γεννηματά πρέπει να βρίσκεται σε μεγάλη πολιτική δυσκολία για να προβαίνει σε ανακριβείς διαρροές υποτιθέμενων διαλόγων της με τον πρωθυπουργό, πριν ακόμα προσέλθει στο Μέγαρο Μαξίμου για ενημέρωση. Λίγο περισσότερη εθνική υπευθυνότητα σε τέτοια συγκυρία δεν θα έβλαπτε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αμέσως απάντησε στενός συνεργάτης της κυρίας Γεννηματά: Δυστυχώς για τον κ.Τσίπρα, το ποιος λέει ψέματα σε αυτόν τον τόπο είναι πια γνωστό», σημείωσε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου