Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

Συλλαλητήριο για την Μακεδονία στο Πολύκαστρο Κιλκίς - Τι μας είπε ο Δ. Μίσκος, Μέλος της Επιτροπής

Αποτέλεσμα εικόνας για makedonia hellas flag

04/03 - Κυριακή - Μεσημέρι στις 2 - στην Κεντρική Πλατεία Πολυκάστρου, το ερχόμενο 3ο Συλλαλητήριο για την Μακεδονία, αυτή την φορά στην περιοχή μας... τι έχει να μας πει ο Δημήτρης ως μέλος της επιτροπής;

(ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ LINK ΤΟΥ FB EVENT - Συλλαλητήριο για την Μακεδονία - Πολύκαστρο 4/3)

Φωτογραφία του Δημήτρης Μίσκος.

- Πες μας 5 βασικά πράγματα για το ποιος είσαι, ποια είναι η βασική ασχολία σου; 

- Είμαι 25 ετών, κατάγομαι από την Γρίβα Κιλκίς και είμαι Τελειόφοιτος στο Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων του ΤΕΙ Θεσσαλίας.

- Για ποιο λόγο βγήκες μπροστά και ξεκινήσατε μαζί με άλλους συμπολίτες μας την διαδικασία του ερχόμενου Συλλαλητηρίου; 

- Ασχολήθηκα ενεργά καθότι θεωρούσα σωστό ότι έπρεπε να γίνει και ένα Συλλαλητήριο στην ευρυτερη περιοχη του Κιλκις γιατί ειναι ο Τόπος μας, η ιδιαίτερη Πατριδα μας η Μακεδονία μας, που θίγεται περισσοτερο απο τις αλυτρωτικες συμπεριφορες των Σκοπιανών.

- Δέχεστε αρκετό πόλεμο από πολλές πλευρές, γιατί; 

- Διότι ειμαστε ακομματιστοι στην Συντονιστικη - Οργανωτικη Επιτροπη αλλά και για το γεγονός οτι το Συλλαλητηριο τελεί υπο την αιγιδα του Πολιτιστικού Λαογραφικού συλλόγου Βορειας Ελλαδος πιστεύω. Ελπίζω οτι θα παει καλα γιατί η συμμετοχή του κόσμου θα ειναι μεγαλη στην συγκεκριμενη περιοχή. Πράττουμε ανοιχτό κάλεσμα στον καθενα και την καθεμια, καλουμε τον απλό κοσμο και όλους τους τοπικους και κοινωνικούς φορεις να στηριξουν και να παρευρεθουν στο Συλλαλητήριο. 

- Κλείνουμε σιγά-σιγά. Μια ατάκα - φράση που σε εκφράζει;

- Προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο!

- Πες μου μια αισιόδοξη σκέψη σου.

- Η αισιόδοξη σκεψη που μπορω να κανω και ελπιζω ειναι οτι οσα στραβά και αν έρθουν οτι και αν κανουν για να μας υποταξουν στην τελικη θα σηκωσουμε όλοι οι Έλληνες το αναστημα μας και θα βγουμε νικητες απο αυτον τον πόλεμο που μας κάνουν ολα αυτα τα χρονια, οικονομικό και ψυχολογικό. Ο Έλληνας δεν σταμάτησε ποτε να αγωνιζεται το εχει στο αιμα απλως πρεπει να ενεργοποιηθει αυτό το ενστικτο και τοτε θα βγουμε νικητές.

- Να είσαι καλά Δημήτρη.

- Ευχαριστώ πολύ Θωμά!

Φωτογραφία του Δημήτρης Μίσκος.

1 σχόλιο :

  1. ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΗ ΠΡΑΞΗ !!!! ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ !!! ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙ ΩΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΤΕ ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΧΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ;;;; θλιβερη κατασταση των νεοελληνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή