Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019

Ποιος θα είναι ο επόμενος πρόεδρος της γαλάζιας νεολαίας;

Σχετική εικόνα
Η ΝΔ έδωσε προ ολίγων ημερών στη δημοσιότητα 15 ονόματα πρωτοεμφανιζομένων που θα συμπεριληφθούν στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ, όπου ακόμα περιλαμβάνονται 4 νυν ευρωβουλευτές και 3 βουλευτές που διεκδικούν επίσης της εκλογή τους. Στα ονόματα, λοιπόν, περιλαμβάνεται και αυτό του προέδρου της ΟΝΝΕΔ Κώστα Δέρβου. 
Ο κ. Δέρβος ανέλαβε το καλοκαίρι του 2016 το στοίχημα της «επανίδρυσης» της ΟΝΝΕΔ και από την οδό Πειραιώς κρίνεται ως επιτυχημένος στο έργο του. Γι’ αυτό και συμπεριελήφθη στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος, προκειμένου με την επιλογή του να συμβολιστεί και το γαλάζιο άνοιγμα στη νέα γενιά.

Βεβαίως, μετά τις ευρωεκλογές αναμένεται να ανοίξει η διαδικασία της διαδοχής του κ. Δέρβου, καθώς τότε θα κλείνει ένας τριετής κύκλος, από τη στιγμή που ανέλαβε τα καθήκοντά του. Υπό αυτό το πρίσμα, γεννάται το ερώτημα: ποιος θα είναι ο διάδοχός του στην προεδρία της γαλάζιας νεολαίας; 
ο νυν αντιπρόεδρος και μάχιμος δικηγόρος, Παύλος Μαρινάκης. Ο «ψηλός» της ΟΝΝΕΔ είναι εδώ και δυόμιση χρόνια το νούμερο 2 της οργάνωσης, ενώ διατηρεί άρτιες σχέσεις με την ηγεσία της ΝΔ. Χαίρει, δε, της ευρείας αναγνώρισης και εκτίμησης της μεγάλης πλειοψηφίας των μελών της γαλάζιας νεολαίας. 
(ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΔΙΠΛΑΝΟ LINK ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΜΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ: Συνέντευξη στο Off The Record News από τον Αντιπρόεδρο ΟΝΝΕΔ και Δικηγόρο, Παύλο Μαρινάκη
Αποτέλεσμα εικόνας για παυλος μαρινακης
Κατά τις πληροφορίες, μετά τις ευρωεκλογές θα κινηθούν οι διαδικασίες για το συνέδριο της ΟΝΝΕΔ, όπου θα αναδειχθεί και ο νέος πρόεδρος της γαλάζιας νεολαίας. Το «αν» και ποιες υποψηφιότητες θα υπάρξουν είναι, βεβαίως, άγνωστο προς το παρόν, αν και αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται να κινείται κάποιος άλλος. 
Πάντως, από πολλούς εντός της ΝΔ και στη λογική της συνέχειας προκρίνεται ο κ. Μαρινάκης, ο οποίος δεν είναι επαγγελματικό κομματικό στέλεχος, αλλά ασκεί τη δικηγορία σε συνεργασία με σημαντικά γραφεία των Αθηνών τα τελευταία χρόνια. Έλκει την καταγωγή του από την Πάτρα, ενώ πήρε το πτυχίο του από τη Νομική Κομοτηνής, όπου και δραστηριοποιήθηκε πολιτικά στα φοιτητικά του χρόνια. 
ΠΗΓΗ: reader.gr και Γιώργος Ευγενίδης 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου