Σάββατο 13 Απριλίου 2019

Δήμητρα Γουσέτη: Η τομεάρχης γυναικών της Ένωσης Κεντρώων Υποψήφια στην Β´ Θεσσαλονικης



Επιμέλεια Κειμένου:
Μαρκόπουλος Χ. Θωμάς

Η κα. Γουσέτη είναι Επικεφαλής του Τομέα Γυναικών της Ένωσης Κεντρώων. Επίσης, η κα. Γουσέτη είναι αντιπρόεδρος του Πολιτικού Συνδέσμου Γυναικών Ελλάδας. Υποψήφια, πλέον επίσημα, με την Ένωση Κεντρώων στην Β' Θεσσαλονίκης

Με τη συγκεκριμένη επιλογή ο πρόεδρος της Ένωσης  Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης δείχνει την ξεκάθαρη στάση του στο ζήτημα του ονοματολογικού των Σκοπίων, αφού η κυρία Γουσέτη έχει ενεργή δράση στα της υπεράσπισης του ονόματος της Μακεδονίας. Διότι ο κος Λεβέντης αγαπά την Θεσσαλονίκη και η Θεσσαλονίκη αγαπά τον κο. Λεβέντη. 

ΔΗΛΩΣΗ της Δήμητρας Γουσέτη μετά την ανακοίνωση: 

''Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμένα να εκπροσωπώ την Ένωση Κεντρώων ως υποψήφια στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρό μας Βασίλη Λεβέντη και τους πολίτες της Β´Θεσσαλονίκης για την εμπιστοσύνη και την στήριξή τους.''

Σχετικά link στα οποία μπορείτε να βρείτε υλικό για το έργο και την δράση της Δήμητρας: 

ΓΟΥΣΕΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ

Ενωση Κεντρώων - Τομέας Γυναικών


Θέλουμε Άγαλμα Του Μεγάλου Αλεξάνδρου Στην Αθήνα

Θέλουμε Την Επιστροφή Των Γλυπτών Του Παρθενώνα


Ελλάδα είναι Δημοκρατία. Ελλάδα είναι Μακεδονία.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Αφιέρωμα από δελτίο ειδήσεων του MEGA

και η συνέντευξη που είχε δώσει σε εμάς πριν περίπου 1,5 χρόνο στον Μαρκόπουλο Χ. Θωμά... Δήμητρα Γουσέτη: Να προχωράμε πάντα μπροστά!

Εμείς ως ιστότοπος στηρίζουμε ξεκάθαρα την επιλογή αυτή και θεωρούμε ότι ο τόπος μας χρειάζεται γυναίκες και άντρες σαν την Δήμητρα. Που να αγαπάνε την Δημοκρατία και την Πατρίδα, να πιστεύουν στην Ελευθερία και την Ευρώπη και να θέλουν να ''σηκωθούμε λίγο ψηλότερα''. 

Καλή αρχή και... καλορίζικη στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας, Δήμητρα! 

















Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου