Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

Μπακογιάννη: Ο εκλογικός νόμος θα αλλάξει, η Ελλάδα χρειάζεται κυβερνησιμότητα


Σχετική εικόνα

Η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ στα Χανιά στην συνέντευξη της στον SUPER FM 89,6 και στον Δημήτρη Παππά, ανέσυρε μνήμες από το παρελθόν, αναφέρθηκε στο ρόλο της μητέρας της, Μαρίκας Μητσοτάκη στο σπίτι, που σε κάθε δύσκολη στιγμή οποιουδήποτε παιδιού ή εγγονιού, ήξερε πώς να το ξαναμαζέψει και να το φέρει ξανά στην αγκαλιά της οικογένειας.

Σε ότι αφορά την υποψηφιότητα της στα Χανιά είπε πως η ίδια δεν έχει υπάρξει ποτέ διορισμένη και τόνισε πως χρειάζεται «σταυρό» λέγοντας πως «όσο περισσότερους σταυρούς μου δώσουν οι Χανιώτες στις επόμενες εκλογές τόσο πιο δυνατή θα είναι η φωνή μου αύριο.»

Αναφορικά με την πολιτική διαδρομή της οικογενείας της είπε πως ο καθένας από εμάς έκανε την δική του πορεία και κρίθηκε. Ο Κυριάκος κρίθηκε για την πορεία του, άλλα βιώματα ο Κυριάκος, άλλα βιώματα ο Κώστας, άλλα βιώματα εγώ είπε χαρακτηριστικά. Τόνισε επίσης πως ο λαός μας κρίνει πολύ αυστηρά όταν μας επιλέγει.

Είπε πως ή ίδια είναι περήφανη για τον Κώστα Μπακογιάννη και την Αλεξία σημειώνοντας πως ο νέος δήμαρχος Αθηναίων είναι παθιασμένος με την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Χαρακτήρισε την τετραετία που πέρασε ως μια χαμένη τετραετία για τα Χανιά. Είπε πως παρά το ότι ο νομός είχε τέσσερις βουλευτές αυτοί δεν διεκδίκησαν για τον τόπο και «έτσι ο απολογισμός τους ήταν εξαιρετικά φτωχός».

Η υποψήφια βουλευτής της Ν.Δ είπε πως τα Χανιά χρειάζονται φωνή, που θα πατήσει πόδι και θα ζητήσει τα χρήματα που είναι απαραίτητα για τις υποδομές.

Η κα Μπακογιάννη, αναφέρθηκε και στα προβλήματα με τις διακοπές ρεύματος που έλαβαν χώρα το τελευταίο διάστημα τονίζοντας πως η ΔΕΗ είναι στα πρόθυρα της κατάρρευσης σημειώνοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ την πήρε με κέρδη με κεφαλαιακή αξία 2,5 δις και τώρα αξίζει 300 εκατομμύρια, ενώ χρωστάει 900.

Τόνισε δε πως υπάρχουν ποινικές ευθύνες στην ΔΕΗ για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η επιχείρηση.

Επεσήμανε μάλιστα πως αυτοί που θα κερδίσουν από μια ΔΕΗ που θα έχει πτωχεύσει θα είναι οι μεγαλοκαρχαρίες που θα έρθουν να την αγοράσουν.

Η κα Μπακογιάννη σε ότι αφορά τους στόχους της κυβέρνησης της ΝΔ την επόμενη τετραετία ανέφερε πως είναι να έρθουν στην χώρα 100 δισεκατομμύρια, για να υπάρξει ανάπτυξη.

Κατηγόρησε δε την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ πως δεν πέτυχε τον αναπτυξιακό στόχο καμία χρονιά, ενώ είπε πως η λογική των υπερπλεονασμάτων οδήγησε τον κόσμο και την αγορά στην απόλυτη ασφυξία.

Για τον εκλογικό νόμο ανέφερε πως η ΝΔ θα τον αλλάξει, καθώς η Ελλάδα χρειάζεται κυβερνησιμότητα. Τόνισε μάλιστα ότι καμία χώρα με απλή αναλογική δεν πήγε μπροστά.

Zarpanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου