Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019

Η συμβολή της ΟΝΝΕΔ στην πορεία προς την νέα δεκαετία

Σχετική εικόνα

Βαδίζοντας προς την νέα δεκαετία έχουμε χρέος ως νέοι άνθρωποι, ως πολίτες που θέλουμε ένα καλύτερο μέλλον να προτείνουμε ιδέες λύσεις για φλέγοντα ζητήματα. Θέματα τα οποία έχουν διευθετηθεί στον σύγχρονο δυτικό κόσμο εδώ και δεκαετίες, διχάζουν ακόμα την ελληνική κοινωνία  καταδικάζοντας την σε στασιμότητα.

Εμείς, τα μέλη της μεγαλύτερης πολιτικής νεολαίας της Ελλάδας και μια εκ των μεγαλύτερων στην Ευρώπη ωφείλουμε να μεριμνήσουμε προκειμένου να δώσουμε τις λύσεις.Η παρουσία των προτάσεων της ΟΝΝΕΔ στο κυβερνητικό πρόγραμμα της ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη υπήρξε καίρια .Ήταν καθοριστικός ο ρόλος της ΟΝΝΕΔ και της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στην κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου ενός ζητήματος που κρατούσε διχασμένη την πανεπιστημιακή κοινότητα της χώρας επί χρόνια. Τα αιτήματα της νεολαίας μας είναι επίκαιρα και ξεκάθαρα, όπως ήταν πάντα! Ζητάμε τα αυτονόητα!

Επιθυμούμε καλύτερες συνθήκες εργασίας και ένα περιβάλλον που θα στηρίζει την νεανική επιχειρηματικότητα.Γιατί δεν ξεχνάμε ότι το Brain Drain είναι μια μάστιγα για την χώρα και πρέπει να προχωρήσουμε στο στοίχημα του Brain Gain.

Δεν είναι απλά ένα αίτημα αλλά επιτακτική ανάγκη να ενισχυθεί το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών δηλαδή ένα κράτος που θα μπορεί να διασφαλίζει την ποιότητα ζωής του πολίτη και την προστασία της περιουσίας του.Γιατί ένα ασφαλές περιβάλλον είναι βασική προϋπόθεση για την ανάπτυξη της χώρας.

Η ατζέντα της ΟΝΝΕΔ είναι και πρέπει να παραμείνει φιλελεύθερη,χωρίς όμως να χάνει την επαφή με τις παραδοσιακές αξίες, που κρατούν την μεγάλη κεντροδεξιά πατριωτική παράταξη ενωμένη. Στην αυγή της νέας δεκαετίας πρέπει να είμαστε πιο ΕΝΩΜΕΝΟΙ και περισσότερο ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΙ από ποτέ! ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!

Καραγεωργίου Χαράλαμπος
Φοιτητής Τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας ΔΠΘ
Μέλος ΟΝΝΕΔ Κιλκίς 

Η εικόνα ίσως περιέχει: τον Babis Karageorgiou, κάθεται, εσωτερικός χώρος και κοντινό πλάνο

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου