Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020

Η νεαρά πολυμήχανη κυρία, Κυριακή Κατσογρεσάκη θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Ομορφιάς ''Miss Top Model Universe 2020''



Hey folks, here is the deal... Ακολουθήστε αυτό το παρακάτω link για να τη στηρίξουμε στην ψηφοφορία... Στηρίζουμε Ελλάδα, στηρίζουμε Κυριακή! ΨΗΦΙΣΤΕ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ να είστε καλά... https://pageantvote.net/pageants/1348/contestants/6343?fbclid=IwAR06PH9SiK7_tc08TjrP8eOMIkt-Zai-7DJz_9pYCAd13PEXbqQSMoAdSx8


VOTE VOTE VOTE AND VOTE! Λίγα λόγια για την υπέροχη και πολυπράγμων, νεαρά κυρία Κυριακή Kατσογρεσάκη... 


- Ονομάζομαι Κυριακή Κατσογρεσάκη και κατάγομαι από την Κρήτη. Είμαι απόφοιτη της Φιλοσοφικής Σχολής Ρεθύμνου και μιλάω 4 γλώσσες. 

- Εργάζομαι σαν αεροσύνοδος για την Βασιλική Οικογένεια της Σαουδικής Αραβίας ενώ ταυτόχρονα κάνω την εκπαίδευση για πιλότος.

- Στον ελεύθερο μου χρόνο κάνω φωτογραφήσεις και διαφημιστικά, καθώς επίσης πρόσφατα υπέγραψα συμβόλαιο σε πρακτορείο μοντέλων. 

- Στις 15 Οκτώβρη 2020 έλαβα μέρος σε καλλιστεία που πραγματοποιήθηκαν στο Λίβανο και κέρδισα τον τίτλο ''Miss Humanity Universe 2nd runner up''.

- Λίγες μέρες μετά το διαγωνισμό αυτό μου προτάθηκε να εκπροσωπήσω την Ελλάδα στα παγκόσμια καλλιστεία ''Miss Top Model Universe'' που θα πραγματοποιηθούν στη Βηρυττό, στα τέλη του Νοέμβρη.

- Ταυτόχρονα με όλα τα παραπάνω έχω ξεκινήσει σεμινάρια πάνω στη Μοριακή Κουζίνα & τη Σύγχρονη Υψηλή Γαστρονομία, όπως επίσης και μαθήματα για την απόκτηση της πιστοποίησης sommelier (=Οινοχόος).

- Είμαι ένας άνθρωπος πολύ δραστήριος που προσπαθεί να εξελίσσει συνεχώς τον εαυτό του και να μαθαίνει νέα πράγματα. 

- Θεωρώ πως η γνώση είναι δύναμη που δεν μπορεί να στην πάρει κανένας, γι’ αυτό θέλω να επενδύω στον εαυτό μου και να μαθαίνω νέες δεξιότητες. 

- Χρειάζεται να δοκιμάζεις νέα πράγματα και να βγαίνεις από την “comfort zone” σου αν θέλεις να πας μπροστά και να πετύχεις στη ζωή σου. 


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ευχόμαστε στην όμορφη φίλη. Την στηρίζουμε εδώ και χρόνια γιατί γνωρίζουμε καλά πόσο ιδιαίτερη και διαφορετική είναι... Good Luck my Lady! May GOD bless you! Respect and Love for you... 













Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου