Σάββατο 27 Μαρτίου 2021

ΑΗΕΡΑ Eλλάδας: Εκδήλωση αύριο με θεματική ''ΝΕΑ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ''


Διαδικτυακή συζήτηση με την επικοινωνιακή χορηγία του pronews.gr pronewstv διοργανώνει το Mediterranean Council & Forum (medcf.org) και η Αmerican Hellenic Educational Progressive Association- AHEPA HJ41 Καλαμαριά «Κωνσταντίνος Παλαιολόγος» υπό την Αιγίδα της ΑΗΕΡΑ Eλλάδας Αντιπροεδρίας Ελληνισμού,  την Κυριακή 28 Μαρτίου 20.00  με θέμα 


Η ΝΕΑ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ   


Την ΑΗΕΡΑ θα τιμήσουν με τη συμμετοχή τους στη συζήτηση, Ο Δρ. Μάριος Ευθυμιόπουλος. Αναπληρωτής Καθηγητής Διεθνούς Ασφάλειας και Στρατηγικής UAE, Χάρης Δούκας  Αν. Καθηγητής Ενεργειακής και Περιβαλλοντικής Πολιτικής ΕΜΠ, Μέλος Διοικούσας Επιτροπής ΤΕΕ Γεώργιος Ατσαλάκης Αναπληρωτής Καθηγητής στη Σχ. Μηχανικών Παραγωγής & Δκσης του Πολυτεχνείου Κρήτης.


Την εκδήλωση θα συντονίσει η κ. Γεωργία Πολυτάνου*, θα χαιρετίσει ο κ. Αντώνης Γιαννικουρής Αντιπρόεδρος Ελληνισμού ΑΗΕΡΑ Ελλάδας Περιφέρειας 25  και θα προλογίσει o κ. Ανδρέας Ζαπουνίδης Πρόεδρος του τμήματος ΑΗΕΡΑ HJ41 Καλαμαριάς «Κωνσταντίνος Παλαιολόγος» Σύμβουλος Ασφαλείας & Community Liaison Consultant Energy and Defence Industry. 


Έχουν περάσει 5 χρόνια από τη Συμφωνία του Παρισιού για την κλιματική αλλαγή και η παγκόσμια προσπάθεια μετάβασης από τα ορυκτά καύσιμα στην καθαρή ενέργεια επιταχύνεται. 


Πολλοί υποστηρίζουν πως αυτός ο εν εξελίξει μετασχηματισμός της ενεργειακής βιομηχανίας θα αλλάξει την παγκόσμια τάξη πραγμάτων και τη γεωπολιτική ισχύ για πάντα. 


Οι πετρελαιοπαραγωγές χώρες, όπως αυτές του Περσικού Κόλπου, θα κινδυνεύσουν με κατάρρευση, η Ρωσία θα χάσει την ισχύ της,η Κίνα θα επεκτείνει ολοένα την ενεργειακή της κυριαρχία και τη σφαίρα της γεωπολιτικής της επιρροής,και νέες χώρες θα βρεθούν στο προσκήνιο. 


Επιβεβαιώνονται αυτές οι προβλέψεις από τις μέχρι τώρα εξελίξεις;


#ahepa #medcf  #hj41ahepa #defendhellenism #ahepahellas 


LIVE STREAMING PRONEWSTV

Facebook AHEPA Κωνσταντίνος Παλαιολόγος

Δωρεάν live streaming στο youtube/AHEPA HJ41 

(free subscribe/εγγραφή δωρεάν)

ΧΟΡΗΓΟΣ της Εκδήλωσης Smartup mobile applications https://smartupweb.com


* Διεθνολόγος και Aναλύτρια σε Θέματα ενεργειακής Aσφάλειας


ΠΗΓΗ: Ahepa Hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου