Τρίτη 12 Απριλίου 2022

Πίστεψε σε εσένα... Κείμενο από την Μάγδα Χόνδρου


Ένα πράμα για το οποίο μετανιώνω καθημερινά είναι οι ευκαιρίες που δεν άρπαξα όταν ήμουν φοβισμένη, τα σε αγαπώ που δεν είπα για να μην δω κακή αντίδραση, την πρώτη κίνηση σε ο,τι και αν ήθελα να κάνω. Φίλε αναγνώστη,  ο φόβος μας κρατάει στο σκοτάδι και μας λέει ψέματα... Η αλήθεια βρίσκεται στο Φως και στο πείσμα που οφείλεις να έχεις για να τα βγάλεις πέρα σε τούτη την ζωή... Γιατί αυτό το πείσμα είναι σημαντικό... όχι το άλλο το κακό, το ύπουλο... Σήκω επάνω και άρχισε να κάνεις βήμα-βήμα την φορά!

Πίστεψε σε εσένα και στις δυνατότητές σου και θα δεις πως όλα θα αλλάξουν... Όσο έχεις σύμμαχο τον εαυτό σου δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Κάποιος είπε κάποτε.. ξέρεις γιατί δεν νιώθω μόνος; Γιατί έχω εμενα και όσο με έχω δεν φοβάμαι τίποτα! Το να έχεις εσένα είναι ένα μεγάλο και όμορφο ταξίδι με άγνωστο προορισμό. Θέλει δουλειά, αγάπη και κατανόηση στην εαυτό σου... Όσο μακριά και αν θέλεις να πας, ο,τι και αν θέλεις να κάνεις... ΝΑ ΣΕ ΑΓΑΠΑΣ! Και θυμήσου και ο Ήλιος είναι μόνος του, αλλά δίνει ΦΩΣ!


Συντάκτρια - Αναλύτρια Ανθρωπιστικών, Πολιτικών και Κοινωνικών Ζητημάτων 

Μαγδαληνή (Μάγδα) Χόνδρου, Πολίτης του Κόσμου / Καθηγήτρια Γερμανικών


Γεννηθείσα το 1999. Σπουδάζει στο Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Αγαπούσε από πολύ μικρή τα λογοτεχνικά Βιβλία καθώς της άρεσε επίσης να διαβάζει και άρθρα στις εφημερίδες. Έχει ιδιαίτερη αγάπη στα ζωάκια και γενικότερα στη ζωή. Μιλάει δύο ξένες γλώσσες, Αγγλικά και Γερμανικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου