Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2022

Ντόρα Μπακογιάννη: Ο Ερντογάν έχει μόνο στόχο να κερδίσει τις εκλογές. Δεν τον ενδιαφέρει τίποτα άλλο


Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έχει έναν και μοναδικό στόχο, να κερδίσει τις εκλογές, τόνισε η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, σχολιάζοντας τα τεκταινόμενα με τα ελληνοτουρκικά αλλά και την ελληνική επικαιρότητα με την υπόθεση Πάτση και το καλάθι του νοικοκυριού. Η Ντόρα Μπακογιάννη τόνισε ότι «ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έχει αυτή τη στιγμή έναν και μοναδικό στόχο: να κερδίσει τις εκλογές. Δεν τον ενδιαφέρει τίποτα άλλο. Δεν βλέπω αυτήν την ένταση [με την Ελλάδα] να τη μεταφέρει στο πεδίο αλλά ό,τι κερδίζει ο Ερντογάν από αυτή τη στρατηγική, το κερδίζει και στο εσωτερικό της Τουρκίας.

Άλλωστε, ξέρει πως εάν δεν κερδίσει τις εκλογές τα προβλήματα γι’ αυτόν και την οικογένειά του θα είναι πάρα πολύ μεγάλα», συμπλήρωσε η Ντόρα Μπακογιάννη και τόνισε ότι «έχει ελπίδες να κερδίσει τις εκλογές διότι του έβαλαν απέναντι τον Κιλιντσντάρογλου, ο οποίος είναι ακόμη πιο ακραίος αλλά είναι ο καλύτερος αντίπαλος που θα μπορούσε να έχει».

«Το θέμα είναι ότι έχει δηλητηριαστεί ο λαός. Όταν κάποια στιγμή κάτσουμε στο τραπέζι του διαλόγου, το δηλητήριο που έχει ποτίσει τον τουρκικό λαό, είναι κάτι το απίστευτο», επισήμανε η βουλευτής της ΝΔ για τα ελληνοτουρκικά. «Ο τουρκικός λαός δεν ανταποκρίνεται στον βαθμό που θα περίμενε κανείς. Με ανησυχεί κάτι τέτοιο για πιθανό ατύχημα, γιατί υπάρχει ανασφάλεια στις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις. Με ανησυχεί μία ρητορική που θα μεταφερθεί στη λογική να μας τη “στήσουν” έτσι ώστε να αντιδράσουμε και να πατήσουμε πρώτοι εμείς τη σκανδάλη. Είμαστε πολύ καλά θωρακισμένοι και αυτό ενοχλεί τους Τούρκους», υπογράμμισε η Ντόρα Μπακογιάννη.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου